Daniel Radcliffe megválaszolja az internet fontos kérdéseit


danielValójában a Wired most már másodjára kérte fel Daniel Radcliffe-t, hogy válaszolja meg a vele kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket. A színészt gyakran állítják ilyen szituációkba írtunk is korábban arról, mikor a Harry Potteres mémekre reagált. A mostani videóból kiderül, melyik a kedvenc Harry Pottere, milyen színdarabokban játszott, milyen az akcentusa. Kissé értetlenkedett azon, hogy mindenki Elijah Woodhoz hasonlítja, bár elismerte, hogy annyit beszéltek már a rajongók erről, lassan kellene csinálniuk egy közös filmet.
Külön vicces, mennyire tisztában van az összes poénnal és teóriával, amik róla keringenek (például sokan időutazónak tartják, mert sok hasonló embert találtak régi fényképeken). Daniel Radcliffe answers the internets most burning questions he holds up a sign with the questionsArról is mesél, hogy először egy darab miatt mondta azt 5-6 éves korában, hogy színész lesz belőle, amiről a színész édesanyja finoman le akarta beszélni. Utána viszont elengedték a David Copperfield válogatására, ahol ki is választották. Aztán a film forgatásán Maggie Smith játszotta a nagynénjét, aki aztán beajánlotta Harry Potter szerepére. A többi pedig már történelem. A varázsló szerepe minden igyekezete ellenére is rányomta a bélyegét az életére. A nagy médiafelhajtás mellett, ami a szimpla hétköznapjait is végigkíséri, olyan apróságokra is figyelni kell, hogy semmilyen szerepében nem hordhat kerek szemüvegkeretet (az Öld meg kedveseidben már egész közel jártak hozzá).
Kiderül még, hogy szeretne tetoválást, nem kedveli a hírnevet, de elfogadja, mint a munkája mellékhatását, amit meg imád. Nincs fenn az Instagramon és nem igazán tudja, mi az az anime, viszont az Avatar – Az utolsó léghajlítót szereti. Emellett még sok minden csacskaságra és komolyabb kérdésekre is válaszol, ami viszont biztos, hogy nagyon kedves srác, simán elfogadnánk a baráti társaságunkba.

Kapcsolódik:

Daniel Radcliffe reagál a Harry Potter mémekre

Daniel Radcliffe recepciósnak jobb vagy Eminemnek?

Csodatévők 1-2. évad – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Alien szakácskönyv csak ínyenceknek!
Következő cikk Matt Damon rövidnadrágban és nyári papucsban mesélt ikonikus szerepeiről