Kevin Costner a Farkasokkal táncoló és a Fegyvertársak után megint westernt rendez


costnerUtoljára 19 évvel ezelőtt állt kamera mögött Kevin Costner, Oscar-díjas színész-rendező, aki harmadik westernfilmjének dirigálására készül.

Jellemzően hosszú idő telik el Kevin Costner rendezései között: 1990-ben leszállította minden idők egyik legjobb western eposzát, a Farkasokkal táncolót, majd 2003-ban a Fegyvertársak c. filmet. A két remekmű között pedig volt egy kisebb blamája az Arany Málna-díjakkal „kitüntetett” A jövő hírnökével.costner

Régi álma teljesül azzal, hogy újra direktori székbe ül a kétszeres Oscar-díjas, 67 éves filmcsillag, a következő filmje ugyanis a Horizon lesz, ami 15 esztendőt átölelő vadnyugati idősíkban játszódik, mégpedig az amerikai polgárháborút megelőzően, illetve alatta és utána. „Amerika terjeszkedése tele volt veszélyekkel és cselszövésekkel a természeti katasztrófáktól sújtotta területeken, miközben a bennszülött indiánokkal is könyörtelen harc folyt.”mesélte Costner.

A Yellowstone főszereplőjének jelenlétére a kamerák előtt is számíthatunk, ám a bővebb castingot februárra tervezik. A forgatás augusztus 29-én startol Utah-ban, míg a várható premier jövő évben esedékes.

Nem bánnánk, ha ez a színvonal köszönne vissza:

Harmincnál is több érdekesség a Farkasokkal táncolóról

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Selleck az örök Magnum és néhány elfeledett videója
Következő cikk Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő - kritika