Elstartolt az idei Star Wars Celebration, bejelentések, Willow és Andor sorozat trailerek


Csütörtökön indult, majd vasárnap lesz vége a Star Wars Celebration 2022-nek, aminek első napja sokkal inkább a Lucasfilm ünnepe volt, ugyanis nem csak témához kapcsolódó bejelentések érkeztek.

Nem volt problémamentes az egyelőre teljes cím nélküli Indiana Jones film forgatása. Sokszor csúsztatták különböző okok miatt, hisz Harrison Ford is sérülést szenvedett, a járvány sem segített, de most már biztosnak tűnik a 2023. június 29-i mozipremier.

sw 1 indy

Megérkezett a Star Wars Andor című sorozat magyar és eredeti nyelvű teaser előzetese, ami alapján a sorozat augusztus 31-én érkezik a Disney+-ra. A 12 részt tartalmazó első évad a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet előzménye, és a három szezonból hivatalosan berendelték a másodikat is.

sw 2 andor

Jude Law is a varázslóvilág után a Star Warsban folytatja, ő lesz várhatóan John Watts rendezésében a Skeleton Crew c. sorozat egyik szereplője. A Disney+-szos szériáról momentán annyit tudni, hogy karakterének négy 10 év körüli gyereket kell visszajuttatnia szülőbolygójára. Chris Ford író azt mondta, hogy A Jedi visszatér után játszódó sztori a Kincsvadászok és a Stranger Things galaktikus egyvelege lesz.

sw 3 skeleton

Itt a november 30-án érkező Willow sorozat trailere is. Ron Howard ezúttal producerként szorgoskodik a nyolc epizódos Disney+ műsor körül. Az eredeti felállásból Warwick Davis és Joanne Whalley biztosan visszatérnek.

További érdekes történések:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Zanox - Kockázatok és mellékhatások - kritika
Következő cikk Attentat 1942 - játékteszt