A Fehér Lótusz és a Babilon Berlin új évada is trailert kapott, de Az idol, az Avenue 5 szintén


feher lotuszAz HBO tegnap gyors egymásutánban kiszórt pár friss előzetest, amik között nálunk nagyon várós a Babilon Berlin 4. és A Fehér Lótusz 2. évada.

A Fehér Lótusz tíz Emmy-díjat söpört be, Szicíliában folytatódik a gyilkosságokkal tarkított nyaralás. Az új nevek mellett Jennifer Coolidge visszatér 2. évadra, amit október 31-től nézhetünk.

A Babilon Berlin már a 4. évaddal érkezik. A kosztümös, történelmi, nyomozós német széria nagy kedvencünkké vált az évek során, de hát többek között Tom Tykwer is garancia volt a minőségre. Már vasárnaptól (október 9.) nézhető az HBO Maxon!

Az idolban az új Eufóriát remélik. Le sem tagadhatja Sam Levinson keze nyomát, ugyanakkor társalkotóként közreműködik az énekes Abel Tesfaye, művésznevén The Weeknd, aki a hat résszel induló szériában bemutatkozik színészként is, mellett ott van még Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp, akinek ez meghozhatja a nagy áttörést. Azért nem olyan biztató, ha utóforgatások vannak, ezért is csúszott jövőre így csak jövőre érkezik.

Az Avenue 5 igencsak megosztotta a nézőket, egyelőre úgy is néz ki, hogy a 2. egyben az utolsó évada lesz. Hugh Laurie és lökött utasainak hazatérése nem lesz egyszerű, de már október 11-től végigkövethetjük.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Beugró a Paradicsomba - kritika
Következő cikk Nem hagytak nyomokat - kritika