Az Ösztönök hálójában spanyol sorozat az erotikus thriller kedvelőinek készült


osztonok halojabanA Direct One kínálatában októberben debütált az Ösztönök hálójában spanyol erotikus thriller sorozat, ami A szürke ötven árnyalata, a Tágra zárt szemek és a Match Point szellemében fogant. A szenvedély, az intimitás és a szex mellett hangsúlyos szerepet kapnak az emberi kapcsolatok hatalomtól, traumáktól terhes hétköznapi játszmái, félelmei (legfőképpen a magánytól).

A 8 részből álló széria központi figurája, Marco a jóképű üzletember a világ egyik legsikeresebb tech vállalatát vezeti. Barátja, Diego egyben üzlettársa is, kinek felesége a cégük marketingmenedzsere, csapatukhoz csatlakozik Eva az ambiciózus fiatal mérnök. A rejtélyes nő feltűnése érzelmileg és szakmailag is felborítja az egyensúlyt az üzlettársak között.
Marco kerüli a társasági életet; magányos emberként kizárólag a pszichológusának nyílik meg, ezért érzelmileg is függ tőle. Rengeteg dolog kísérti a múltból, amiket próbál leküzdeni, csak a sportban és egy zártkörű klub látogatásában talál vigaszt. A klub tagjai maszkot viselnek, így következmények nélkül élhetik ki erotikus fantáziáikat. Mígnem Marco megismerkedik Carollal, aki autista testvére, José pszichológusa. A nőben pedig legnagyobb ellenségével találkozik: önmagával.osztonok halojaban 4A sorozat alkotói: Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés és Gema R. Neira jól összeszokott hármas, számos produkciót (Grand Hotel, Farina, A nyílt tenger, Akkor és most) hoztak már tető alá közösen, és az epizódokat rendező Carlos Sedes és Rogel Gual páros ugyancsak visszatérő tagjai a stábnak.
Apró érdekesség, hogy a Marcót játszó Mario Casas (A harminchármak, Madarak a dobozban: Barcelona) és az öccsét alakító Óscar Casas a való életben is testvérek. A Carolt megtestesítő Ingrid García Jonsson igencsak felkapott színésznő spanyol honban, a közelmúltban ráadásul már forgatókönyvíróként és rendezőként is bemutatkozott.osztonok halojaban 1Az Ösztönök hálójábant Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Szirmai Gergely is lecsupaszította a Direct One podcast sorozatában. Spanyol széria lévén kitértek még az ország film és sorozatgyártására és napjaink legismertebb direktoraira (Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar, stb.). Felidézték az erotikus filmtörténet emlékezetesebb produkcióit (9 és 1/2, Elemi ösztön, stb.), majd a műfaj célközönségét is belőtték.direct one podcastHa sikerült felkorbácsolni a kíváncsiságot, keresd az Ösztönök hálójában című sorozatot a Direct Now alkalmazásban, streameld bárhol, bármikor. Fizess elő még ma a Direct One szolgáltatására a directone.hu/csatornakiosztas/directonecsatorna oldalon!osztonok halojaban 5
DIRECT ONE Logo Colour RGB
Weboldal: www.directone.hu
Facebook: www.facebook.com/DirectOne
Instagram: www.instagram.com/directonehu/

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Lake: Season’s Greetings - Játékteszt
Következő cikk Viccesen őszintén az Oppenheimerről