Aranyélet vár rád, ha Miklósi Jankára szavazol!


borito

Történt ugyanis, hogy Miklósi Janka polgármesteri babérokra tör, aminek érdekében elindította kampányoldalát is, egy sokat ígérő programajánló videóval megspékelve, hogy biztosan begyűjtse a szavazatainkat.

A videóból többek között arról is tisztább képet kapunk, hogy ha megválasztják Jankát Szentvázsony polgármesterének, akkor az Aranyélet harmadik évadában középpontba kerülő nagyberuházás pontosabban mit is fog takarni. A nem éppen fedhetetlent üzletasszony ennek mielőbbi megvalósulásáért és a beígért Aranyéletért teljes arzenálját beveti: felszólalnak mellette családtagjai, a falu emberei között sétálgat, jövőbetekintően mered ki az ablakon, miközben csakis hazai almát eszik. Egyszóval nála szimpatikusabb polgármesterjelölttel még nem volt dolga az országnak.

Függetlenül, tiszta kézzel fogom végigcsinálni!

– ígéri a valódi pártokat is szégyenbe hozó videójában, amit látva nem csodálkoznánk, ha április 8-án sokan keresnék a nevét a szavazólapokon. Persze Janka lehazudja az égről a csillagokat is, de legalább megadja mindennek a módját és ad a látszatra, ami manapság nem jellemző a politikai élet szereplőire. Persze ne legyünk ennyire előítéletesek és idén ősszel az Aranyélet harmadik és egyben záró évadából majd kiderül, hogy a beharangozott változásokból mennyit tart majd be a polgármesterjelölt.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Plágium vádjával beperelték a Stranger Things alkotóit
Következő cikk Eddie Redmayne megható beszéddel búcsúzott Stephen Hawkingtól