Filmfolytatások, amik jó, hogy nem készültek el… még!


ForrestGump 2A múlt heti Másnaposok 2. kapcsán sokan felháborodtak (mi is), hogy egy újabb copy-paste mozit kaptunk az arcunkba, azonban Hollywood sosem pironkodott emiatt. Odaát a forgatókönyvíró sulikban már az első hónapban megtanulják a nebulók, hogyan lehet egy abszolút kivéreztetett sztorit feltámasztani. A cím mögötti szám pedig többnyire kasszabarát, így nincs kegyelem, ötlet helyett jöhetnek a képtelen folytatások. Azon sem kell majd csodálkozni, ha érkezik a Nicsak, ki beszél! előzmény filmje!

Amikor a Titanic letarolta a mozikat, Cameron egy múló percre eljátszott a gondolattal, hogy készít egy folytatást. Az elmés rajongók gyorsabbak voltak, és  ez azóta már trilógiává nőtte ki magát…Titanic 3.

Brian De Palma csendes nyugdíjas rendező lett, a siker mostanában messze elkerüli, talán ha feltámasztaná egyik kultmoziját. A sebhelyesarcú 2. – Tony fia

 

A bátorság fokmérője Gandhi 2.! Weird Al Yankovic nálunk kevésbé ismert komikus…néha erősen igénybe veszi az embert, de olykor betalál. Erősebb teherbírásúaknak itt található egy másik feldolgozás. Persze Bollywood ezt is komolyan gondolta: Gandhi fia.

Robert Zemeckis mindig a jövőbe néz. Azért őszintén reméljük, hogy nem ennyire, mert ebből a dobozból nem kérünk több édességet! Forrest Gump 2.

Kevin Smith sajnos többször is eladta magát az álomgyárnak félpénzért, de ő tud ezen viccelődni: Good Will Hunting 2.!

A Visszatérés a Kwai folyóhoz is vakmerő vállalkozás volt…de a Grease 2.-re emlékszik még valaki?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk X-Men: Az elsők - kritika
Következő cikk Ó, azok a csodálatos betűk!

2 hozzászólás

  1. 2011. június 5. vasárnap

    Köszi! 🙂 Dum és Dumber 3. és Minden6ó 3…szép kilátások!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .