Akik MÉG MINDIG kimaradtak az Expendablesből


americai ninjaBotrány, hogy két mozifilm sem volt elég Stallone-nak meghívni az Amerikai nindzsát. És hol van Lorenzo Lamas? Egyedül Seagal hiányzása igazolt.

A The Expendables 2 – A feláldozhatók 2. a folytatások szabályai szerint újabb karaktereket vetett be a moziba, hiszen VHS-akciósztárból sosem elég. Mindenkinek megvan a maga kedvence, így sokan okkal hiányolják a maguk gyerekkori ikonjukat. A hetediksor nemrég egy magyar válogatottat is összeállított már, most pedig lássuk, ki mindenki szerepelhetne még a filmben, helyesebben kiket ajánlunk Sylvester Stallone figyelmébe a harmadik epizódra! A listán nincsenek női akcióhősök, velük ugyanis még az első rész premierje után bővebben foglalkoztunk, érdemes visszanézni azt a bejegyzést is!

Michael Dudikoff

Hol van az Amerikai nindzsa? Ez a kérdés száll fel Tokyótól New Yorkig megannyi akciófan szájszagával együtt a kisszobában, ez a felháborodás gyújtja a kanócokat a fórumokon, ez a védhetetlen hiba árnyékolja be Sly Expendables-projectjét. Nagyon gyorsan tessék leszerződtetni őt a harmadik részre, különben a Hetedik Sor Közepe alkotói csoport bojkottot hirdet. Szóltam.

Michael DudikoffBrian Bosworth

A Seattle Seahawks hátvédje egyike azon amerikai sportolóknak, akik a sportkarrier lecsengésével (nála speciel sérülés miatt) az akciófilmekben találták meg számításukat, nem úgy mint szegény magyarok, akik kénytelenek nyitni egy kocsmát a piac mellett. A Hideg, mint a kő (Stone Cold) az egyetlen, ami miatt nem akarjuk kitörölni emlékeinkből az 1991-es évet.

Brian Bosworth

James Hong

Legjobb távol-keleti antagonista ever! A Tótisz-láz zenitjén kapartuk elő a Guns and Lipstick trailerét az internetre kötött szerverek legmélyéről, a filmnek ugyanis a Hungarian Oroszlánkirály Fan Club első emberének regénye alapján készült. És itt kiáltott fel a Cheese, hogy jééé, ez is az egyik kedvencem! Elég, ha azt mondom Nagy zűr Kis-Kínában, Szárnyas fejvadász, az Eddie Murphy-féle Aranygyermek, Tango és Cash, Véres játék 2., sőt MacGyver és a David Carradine-os Kung Fu!

James Hong

Lorenzo Lamas

Mondjuk ő már inkább C-, mint B-filmes. Nekem mostanában mindig az a HIMYM-epizód ugrik be, amikor Barney elnevezte magát Lorenzo von Matterhorn-nak; mert hát miféle nevek ezek? Szóval Lamast többnyire ilyen lósörénnyel szoktuk látni különböző banánköztársaság-beli kokóhadseregek ellen hadakozni napfényes tengerparton, kigombolt inggel. És lám, mire jók az ilyen cikkek: én most tudtam meg, hogy szerepelt a Grease-ben, ő volt az a kis szőke futómajom, aki le akarta csapni Travolta kezéről az Olivia Newton-Johnt!

lorenzo lamas in grease

Mondom a címeket: Az ex-kommandós, Halálos bosszú, Sötét ébredés (dafaq?! – a szerző), Latin sárkány és ami már neki is inkább ez a paródia is, meg nem is kategória, a Gyilkos cápa vs. óriáspolip. Bitang a fickó. És Amerikában annyira érdekes még mindig, hogy jelenleg megy saját Győzike Show-ja, a Leave it to Lamas. Agyrém ez a világ.

lorenzo lamas

Bruce Lee (hologram)

Na ez az! Sly-nak nem azzal kell majd durrantania legközelebb, hogy 3D-ben hozza el a vénembereket, hanem konkrétan tessék életre kelteni amolyan 2Pac-osan a legnagyobb legendát, Bruce Lee-t!

bruce-lee-hologram

Mario Van Peebles

Igazából a faterja, Melvin Van Peebles volt nagy csóka, hozzá fűződik a Sweet Sweetback’s Baadasssss Song című blaxploitation; emléket is állított neki a Baadassssss!-szel. A mexikói származású Mario neve egybeforrt olyan zsír kazettatartalmakkal, mint a New Jack City vagy a Hegylakó 3 – A varázsló, továbbá Az ítélet napja, Solo – A tökéletes fegyver, Nyers erő, A halál két arca – hogy mást ne mondjak. Egyébként tényleg érti a dolgát, volt komikus is, szokott rendezni, csak valahogy ez a B-szintű lövöldözés annyira bejött neki, hogy így maradt meg bennünk.

Mario Van Peebles

Richard Kiel aka Jaws

Mert kell egy „második”, egy fűrészfogú verőember, egy néma gyilkológép, aki nem kérdez, mert mondjuk nem tud beszélni, de hozzá szólni is felesleges, csak elharapja a torkod, vagy összeroppant mint egy DVD-tokot. Legalább is ez volt a szerepe a Moonraker és a Kém, aki szeretett engem című James Bond-opuszokban. Hogy láttam-e valaha másban, nos abban nem vagyok biztos. De az Expendables 3.-ban megnézném, ahogy vicsorog!

Richard Kiel aka Jaws

Steven Seagal

Az ember, akinek nincs arca, vagy van, de nem mozog, annyira se mint Schwarzié, csak komoran néz maga elé, karate-mozdulatokkal lerendezi az utcai bandákat, de kicsit azért kúl, lássuk be. Legjobb párbeszéd ever is az ő egyik filmjéből származik: „Mi újság anyáddal? – Nem szív, nem strichel, úgy látszik, jó útra tért.” Nico az egyedüli, akinek igazolt a hiányzása, pontosabban ő az, aki annyira rosszban van Avi Lerner producerrel, hogy eszük ágában sem volt együtt dolgozni még egyszer. (Ennek megfelelően már találtunk olyan hírt, amely szerint kapott ajánlatot a harmadik részre.) Az ő comebackje különben meg már megtörtént a Machete-vel, de azért még beférne ebben a brigádba is.

Steven Seagal

Mark Dacascos 

Honolulu szülötte, a sokszor könnyező harcos, kínai nyelv és dráma szakon végzett, olykor súrolta a színészbesorolást (Farkasok szövetsége), köszönhető többek között egészen megnyerő fizimiskájának, ám a wushu és a thai boksztudása végül csak filléres folytatásokra volt elegendő (Kickboxer 5., Holló – Út a mennyországba, Ragadozó 3.). Jó lenne tudni hányan láttátok a Kommandóbázis, a Csak az erős győzhet, Támad a Nap című opuszokat ettől a jobb sorsra érdemes úriembertől.

mark dacascos

David Hasselhoff

Egy konténernyi szar poplemezzel és két olyan sikersorozattal is bírt, ahol egy beszélő autó és néhány rezgő cici lejátszotta a kisképernyőről. Ám az Anakonda 3.  és a Táncoló nindzsa miatt is vétek lenne kihagyni. Hacsak részegen fetreng egy jelenetben, már megéri betenni. A legnagyobb elvárás a szerepért tőle az lenne, hogy újfent érje el a 80-as években hordott hajhosszúságát.

David Hasselhoff

Neked hiányzik még valaki? Írd meg kommentbe, talán összedobunk egy ilyen válogatottat az olvasók kérései szerint is!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Antal Nimród lerendezte a Metallicát
Következő cikk Mr. Wolf a tévében

1 Comment

  1. Ádám Jávorkúti
    2012. augusztus 31. péntek

    Jeff Speakman, Jürgen Prochnow, Frank Zagarino, Don "The Dragon" Wilson, és persze Cary-Hiroyuki Tagawa!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .