Jubileumi Hetediksor Kvíz 10.0


Jubileumi Hsor kvízSokat kellett rá várni, de még közvetlen Az ébredő Erő előtt jövünk! Nagyobb, hosszabb és vágatlan. A mézeskalács illatú karácsony is átszövi az estet, a lányok megint sütnek Batman sütit, lesz ajándékozás, adományozás, médiajelenlétes, fa körül táncolós móka. DECEMBER 17-én 19 órakor a Toldi moziban várunk Benneteket még egy utolsó idei közösségi fejtörésre!  Elő a poros Voxokat, filmlexikonokat, soundtrackeket hallgatni, bemagolni az imdb-t, leporolni a VHS lejátszót, mert nem csak Marvel filmekből lesz feladvány!

Az élő filmes kvízjátékra szokás szerint 4 fős csapatokat várunk (volt már 5 fős is), de ha magabiztosak vagytok akár 2-en is alkothattok csapatot.

Nevezési díj: 1000/fő, amit egy korsó Borsodira vagy egy fröccsre vagy 3 dl almalére beválthattok a Toldi Klub jóvoltából és egy tombolajegy is jár a csapatoknak!

A nevezéseket e-mailben várjuk (CSAPATNÉVVEL) az info@hetediksor.hu-ra, ugyanis fontos tudnunk, hányan lesztek, mert az asztalok száma véges (max. 18-20 csapat fér el), értelemszerűen addig tart a toborzás. HA VALAMELYIK CSAPAT A VÉGÉN MÉGSEM TUD ELJÖNNI,  AZT LEGYETEK SZÍVESEK HÁROM NAPPAL KORÁBBAN JELEZNI!

A játék után megint lesz retro Tombola, már javában gyűlnek az ajándékok, Londonból érkeznek a sztáraláírások.

Barátokat és TÁMOGATÓKAT egyaránt szeretettel várunk egy közös koccintásra!

Addig is ujjropogtatva készítjük a fogós kérdéseket, emeltük a tétet, most kivételesen 70 lesz!

Itt frissülnek az infók!
FACEBOOK

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szemekbe zárt titkok - kritika
Következő cikk Csuvi Csuvi Jasper, amikor Pap Rita sikerdala és a Star Wars találkozott