Itt az új Spielberg-film előzetese! – Tom Hanks és Meryl Streep az Oscarra hajtanak


borito 9

Steven Spielberg az USA vietnami döntéseiről szóló Pentagon-iratok kiszivárogtatásának történetét feldolgozó The Post című filmjének első kedvcsinálója nem jöhetett volna jobb időpontban, mint a közelmúltban a New York Times és a Los Angeles Times által kirobbantott Weinstein-botrány kellős közepén.

Márciusban jött a hír, hogy Tom Hanks és Meryl Streep főszereplésével Spielberg viszi vászonra Katharine Graham (Streep) a The Washington Post első női laptulajdonosának és legendás főszerkesztőjének, Ben Bradlee (Hanks) igaz történetét, akik a Pentagon-iratok közzétételével a sajtószabadság egyik legjelentősebb győzelmét aratták.

Remek ez a minimalista plakát hozzá:the post
Tom Hanks és Spielberg ezzel ötödjére vágtak közös projektbe, a mindig csodálatos Streeppel kiegészített csapatban  még felbukkan Alison Brie, Carrie Coon és David Cross is.

Az izgalmas drámában elsőként együttműködő Streep-Hanks-Spielberg Oscar-csalinak tűnő triója a külföldi mozikban már december 22-én látható lesz korlátozott ideig, majd 2018 január 12-én lesz a hivatalos bemutatója.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Netflix megvásárolta Enyedi Ildikó filmjének terjesztési jogait
Következő cikk Gyilkosság az Orient expresszen - kritika