Kirúgták Bryan Singert a Queen-filmből, míg a Kártyavár sorozat folytatódik


la lb media 2460234 ca 0414 sneaks x men apocalypse 01b gem 20171204 154410

Nemrégiben jelentette be a Fox, hogy a Queen frontemberéről szóló életrajzi film, a Bohemian Rhapsody munkálatait leállították, ugyanis a rendező nem jelent meg a forgatáson. Most már az is hivatalos, hogy  Singert a stúdió kirúgta a projekt éléről.

A Fox a döntésük mellett arról is beszámolt a The Hollywood Reporternek, hogy korábban Singer több alkalommal elkésett a forgatásokról, ráadásul miután a főszereplő, Rami Malek szerint is megbízhatatlan és szakszerűtlen volt a direktor, Tom Hollander – aki a Queen menedzserét, Jim Beach karakterét alakítja – Singer viselkedésére hivatkozva ki is lépett a projektből, de a stúdió meggyőzte, hogy végül térjen vissza.

A rendező hirtelen távozását nem hagyta szó nélkül, és az alábbi nyílt levélben reagált az eseményekre:

Nem akartam mást, mint hogy befejezzem ezt a projektet, és tisztelettel adózzak Freddie Mercury és a Queen öröksége előtt, de a Fox mindezt nem tette elérhetővé számomra, mivel időnként a saját és szeretteim egészségét kellett előtérbe helyeznem. A Bohemian Rhapsody egy igazi szenvedély projekt volt számomra. Kevesebb, mint három héttel a forgatás vége előtt megkértem a stúdiót, hogy hazautazhassak az Államokba, és ápolhassam az egyik súlyos egészségügyi gondokkal küzdő szülőmet. Ez az időszak rendkívüli nehézségekkel járt, ami a saját egészségemben is komoly károkat okoztt. Sajnos azonban a stúdió nem volt hajlandó mellém állni, és felbontotta a szerződésünket. Ez nem az én döntésem volt, és nem is volt beleszólásom.

Bár a Bohemian Rhapsody körül még nagy a zűrzavar és a bizonytalanság, az új rendezőnek valószínűleg már csak az utómunkálatokat kell levezényelnie, így a tervezett 2018. decemberi megjelenése nincs veszélyben.

house of cards

Kevin Spacey nélkül folytatódik a Kártyavár

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy a nagy sikerrel futó Kártyavár sorozatuk hatodik és egyben záró évadának forgatása 2018 év elején folytatódik.

Még októberben érkezett a hír, hogy a Kevin Spacey körül kialakult zaklatási botrányok miatt felfüggesztették a Kártyavár új évadának munkálatait, hogy ezzel átgondolhassák a széria jövőjét. A streaming szolgáltató saját gyártású tartalmaiért felelős igazgatója, Ted Sarandos hivatalos bejelentést tett: a szokásokkal ellentétben az utolsó évad nem 13 csak 8 részes lesz, a forgatását 2018 elején kezdik meg teljes egészében Kevin Spacey nélkül, így Robin Wright viszi majd hátán a boltot.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az összes filmes és sorozatos utalás a Ragyogásra
Következő cikk Íme a Netflix Szárnyas fejvadászának első előzetese