Macska cosplay …ilyet nem csinál egy rendes gazdi!


borito 4

Mi lehetne a kibertérben viccesebb, mint a kedvenc filmjeink, sorozataink karaktereinek beöltöztetett macskák? Semmi, így jöjjenek a cosplay cicák.

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a macskák szerves részeként formálták a filmtörténelmet, hiszen minden valamirevaló mozgóképes alkotásban felbukkan legalább egy szőrös kis jószág. Lenéző tekintetével vagy meghátrálásra készteti a Xenomoprhot vagy James Bondban tudatosítja, hogy a vele szemben ülő kissé nevetséges küllemű főgonoszt igenis érdemes komolyan venni, ha már egy macska ül az ölében.

Miután a mozikat térdre kényszerítették, nem kellett hozzá sok idő, hogy az internetet is meghódítsák a gazdájukat rabszolgaként kezelő vicces videóikkal, képeikkel és a szerencsétlen ugrásaikat ábrázoló felvételekkel. Minden a macskák körül forog, amire a Cat Cosplay instagram felhasználója egy egész brandet épített, és talán még a világot is meghódítja az ismert karakterek jelmezébe öltöztetett cicáival. Akad itt Pókmacska, ElevenCat, BatCat, Tini Nindzsa Macskák, SpockCat. Akik meg már hidegvérrel kezelik a vicces macskás cosplayeket, azoknak érdemes meglesni a Thorpitont a cikk végén.

"Mouse Breathers…" #StrangerThings #Eleven #CatCosplay

A post shared by Cat Cosplay (@cat_cosplay) on

"Where flowers bloom, so does hope." #TheWalkingDead #CarlGrimes #CatCosplay #TWD

A post shared by Cat Cosplay (@cat_cosplay) on

Hate to cut and run, but…

A post shared by Cat Cosplay (@cat_cosplay) on

Happy #NationalCatDay @jamesgunn. Thank you for making the world a bit more fun.

A post shared by Cat Cosplay (@cat_cosplay) on

A másik szerető gazdi:

ghost

dog1 1

thor2

A személyes kedvencünk, a Thorpiton:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A világ összes pénze - kritika
Következő cikk A hentes, a kurva és a félszemű - kritika