Jövőre forog az Indiana Jones 5. és 2020-ban láthatjuk is


Indiana Jones 5Idestova már 10 esztendeje annak, hogy az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága annyira felbőszítette a rajongókat, hogy Spielbergnek minden sajtótájékoztatóján meg kellett ígérnie, nem az volt kedvenc régészprofesszorunk utolsó kalandja. A sok távlati terv most végre úgy néz ki, a megvalósítási fázisába ért.

Steven Spielberg a múlt héten jelentette be, hogy felvette a határidőnaplójába a West Side Story újragyúrását, viszont ezt még mindenképp beelőzi majd az Indiana Jones 5.. Ennek forgatását jövőre kezdené meg az akkor már 77. életévét taposó Harrison Forddal, a kész produktum pedig majd 2020. július 10-én kerülne a mozikba.
Úgy tűnik Geroge Lucas már semmilyen szinten nem vesz részt a produkcióban, ellenben sajnos a forgatókönyvért újfent David Koepp lesz az egyik felelős. Az is biztosra vehető, hogy Shia Labeouf nem tér vissza a fiaként, viszont pletyka szinten már Mark Hamill felajánlkozott egy gazfickó szerepre, és a Blade Runner 2049 forgatásán Harrisonnal kiváló kapcsolatot ápoló Ryan Gosling szintén felajánlotta szolgálatait. Bármennyire is szeretnénk Sean Connery felbukkanására aztán végképp felesleges pénzt feltenni, ahogy egyelőre az egykori női főszereplők (Karen Allen, Marion Ravenwood) feltűnése is erősen kérdéses.

Ellenben mégiscsak lesz egy nagy visszatérő mégpedig zenei téren, a jó öreg John Williams, kinek dallamai nélkül nem is tudnánk elképzelni azt a legendás kalapfelvételt. Szóval mostantól megint beléptünk a reménnyel teli szakaszba. Bízunk benne, hogy ez az utolsó kaland méltóképpen végződik, és nem kell magunkat ostorozni a feleslegesen kiadott mozijegy ára miatt.

Persze a rajongói előzetesek és sztori ötletek addig is érkeznek:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (227.)
Következő cikk Én, Tonya - kritika