Star Wars tévésorzat készül és a Jumanji is folytatást kap


star wars 1024

Azt eddig is tudtuk, hogy a Lucasfilm már évek óta munkálkodik egy élőszereplős Star Wars sorozaton, amit most a Disney elnöke, Bob Iger hivatalosan is megerősített.

Ráadásul kapásból több szériát is fejlesztenek a reneszánszát élő univerzumhoz, amihez a szkriptet a Trónok harca showrennerei, David Benioff és D. B. Weiss írják, akik  producerként is bábáskodnak majd a sorozat felett. Előtte még vár rájuk a Trónok harca utolsó évada, így legkorábban 2021-ben jelenhet meg a Star Wars élőszereplős sorozata a tévé képernyőkön.

13 jumanji.w710.h473

Közben a Sony elindította a Jumanji – Vár a dzsungel folytatásának előkészületeit. Jelenleg tárgyalásokat folytatnak az első részt is jegyző Scott Rosenberggel és Jeff Pinknerrel, hogy írják meg a következő történetet az újragondolt játékba belecsöppenő Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan visszatérésével. Nagy valószínűséggel a rendező, Jake Kasdan is visszatér a projekt élére, ami az 1995-ös Robin Williams főszereplésével készült változat folytatása és rebootja volt egyszerre és ami tavaly decemberben Az utolsó Jedik mellett világszerte 875 millió dollárt termelt. Nem csoda, hogy a Sony már gőzerővel készíti a folytatást, hiszen ez az összeg bámulatos egy 100 milliós költségvetésű filmtől, egyelőre premierdátum még nincs a Jumanji – Vár a dzsungel második részéhez.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Steven Spielberg mozijaiban a fény
Következő cikk Benedict Cumberbatch focizgatott a gyerekekkel