Brad Pitt sokat fizetett, hogy Trónok harcát nézhessen a Sárkányok anyjával


892fd3c4 f390 11e7 9d38 90e646082a51

A tél hivatalosan is beköszöntött Brad Pitt számára. A színész 120 ezer dollárt ajánlott fel, hogy a Trónok harca egyik epizódját Emilia Clarke-kal együtt nézhesse meg, de az összeg kevésnek bizonyult.

Pitt a hat számjegyű ajánlatát a Sean Penn által szombat este megrendezett éves Haiti-gálán tette. A Los Angeles-i Milk Studiosban tartott jótékonysági rendezvényt a J/P HRO (a Penn által 2010-ben Haitin bekövetkezett földrengés áldozatainak megsegítésére alapított egyesület) katasztrófaelhárítási nonprofit szervezet támogatásáért szervezték immár sokadik alkalommal. A rendezvényen többek között részt vettek még Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton, Patricia Arquette, Mark Burnett, Kit Harington és Leonardo DiCaprio is.

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 05
Brad Pitt a gálán.

A jótékonysági esten az árverező bejelentette a nagy lehetőséget, miszerint a nyertes Emilia Clark társaságában nézheti meg az HBO népszerű sorozatának, a Trónok harcának egyik epizódját. Az aukció 20 ezer dollárról indult, de a licitek gyorsan nőttek. Pitt derekasan kitartott és miután a 80 ezres ajánlatát követően Harington bejelentette, hogy szerény személyének társaságát is élvezheti majd a nyertes, egészen 120 ezer dollárig srófolta ajánlatát. Végül Pitt kiesett a versenyből miután valaki 160 ezer dolláros licitet tett és ezzel  befutóvá vált.

A jótékonysági eseményen DiCaprio is felszólalt, aki a klímaváltozás veszélyeit hangsúlyozta:

A legnagyobb kihívás jelenleg, hogy mindenki megértse mi a tét…. De hogyan tudjuk mindezt megtenni, ha olyan elnökkel (Donald Trump, a szerk.) rendelkezünk, aki ezen a héten javaslatot tett az offshore fúrások kiterjesztésére?

DiCaprio ezt követően Pennt is megtapsolta, majd kiemelte Haitin végzett munkájának fontosságát. A gála közepéig összesen 3 millió dollárt sikerült összegyűjteni, ami nem a végleges összeg, ugyanis az adománygyűjtés egész éjszaka folytatódott.

Később DiCaprio az aukción 80 ezer dollárt ajánlott Josh Smith festőművész egyik képéért, de Emilia Clarke 90 ezer dollárral elhappolta előle. Szerencsére volt még egy Smith által licitre bocsájtott alkotás, így A visszatérő Oscar-díjas sztárja is hazavihetett egyet.

Reméljük a szerencsés győztes, aki Emilia Clarke-kal közösen nézhet meg egy részt a Trónok harcából, nem a befejező 8. évadból kell, hogy válasszon, ugyanis a napokban hivatalosan is bejelentették, hogy az összesen 6 részes finálé csak 2019-ben kerül bemutatásra.

Íme a jótékonysági rendezvényen készült képek:

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 08

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 09

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 12

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 10

brad pitt bids for game of thrones emilia clarke 06

képek forrása: justjared.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (224.)
Következő cikk A 75. Golden Globe nyertesei