Premierdátumot kapott a Jurassic World 3


skynews jurassic world film 4177323

Bár még be sem mutatta a Universal Pictures a Jurassic World: Bukott Birodalmat, a franchise harmadik részének máris bejelentette a premierdátumát, ami 2021. június 11..

Elsőre furcsának tűnhet, hogy a stúdió látatlanba megelőlegezte az újabb dinós folytatásnak a bizalmat, ugyanakkor a 2015-ös Jurassic World egy szörnyeteg volt, ami az összesen 1,6 milliárd dolláros összbevételével (minden idők negyedik legsikeresebb filmje) garantálta, hogy az eredetileg is trilógiának készülő remake-reboot befejező darabja is biztosan elkészülhessen.

A stúdió a Tűzgyűrű: Lázadás forgatókönyvét jegyző Emily Carmichaelt kérte fel Colin Trevorrow társírójának, ahogy az is biztos, hogy Trevorrow és Spielberg ismét producerei lesznek a harmadik résznek. Nem kell azt sem találgatnunk, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard harmadszorra is karaktereik bőrébe bújnak, bár ez még hivatalosan nem lett megerősítve.

A történetről jelenleg semmit sem tudni, de ha tippelnünk kellene, akkor dinók fognak emberekre rátámadni, majd a a két főhős megmenti a napot sztorira számíthatunk. Reméljük a trilógia záródarabja nem követi az előző két rész hagyományait, amik kvázi remake-jei voltak a Jurassic Parknak, illetve a Bukott birodalom az előzetese alapján Az elveszett világnak, mivel a 2001-es folytatás a széria leggyengébb darabja volt az újrahasznosított jeleneteivel.

Mielőtt több információt kaphatnánk még vár ránk a Jurassic World: Bukott birodalom Jeff Goldblbum felbukkanásával és J. A. Bayona rendezésében, ami június 22-től sodorja ismét a kihalás szélére az őshüllőket.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tudjuk mikortól forog a Terminátor 6, aminek már főhőse is van
Következő cikk Kiszámolták mennyit költ Willy Wonka csokigyára egy év alatt