Valódi szellemirtóvá válhatsz a Ghostbusters World mobiljátékkal


ghostbusters world

A kiterjesztett valósággal hódító Pokémon GO kétségkívül új irányba terelte a mobiljátékok világát, aminek sikerét idén a Szellemirtók filmeken alapuló alkalmazás igyekszik majd utolérni.

A Ghostbusters World névre keresztelt játék szintén az AR (Augmented Reality) technológiát használja, vagyis az utcán sétálgatva harcolhatunk a szellemekkel, majd foghatjuk be őket az okoskütyünk segítségével. Az eredeti filmekből ismert helyszínek és túlvilági lények mellett a képregények és tévé-sorozatok elemei is visszaköszönnek majd, ami a 84-ben bemutatott eredeti filmet jegyző Ivan Reitman szerint a tökéletes médiuma a franchise-nak:

A Szellemirtók univerzuma karakterekben gazdag, így a Ghostbusters World tökéletes médium lehet arra, hogy egy teljesen új dimenzióban ismerjük meg ezeket a figurákat.

A játék demóját jelenleg a Google Mobile World Congress eseményen lehet kipróbálni Barcelonában, bár pontos megjelenési dátumot még nem kapott, az első kedvcsinálója alapján már idén játszhatunk majd vele Adroid és IOS eszközeinken. Ki szeretné máris gyermeki mosollyal beizzítani a Proton Packkat, hogy szellemmentesítse Budapestet?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nolan, J.J.Abrams és neves rendezők kedvenc Spielberg filmjei
Következő cikk Végleg bedőlt Harvey Weinstein cége