A Terminátor 6 címet és promóciós képeket kapott


terminator 6

Az idei CinemaCon sok újdonsággal szolgált a filmrajongóknak, amiből nem maradhatott ki az ismét rebootnak szánt Terminátor 6 sem, így amellett, hogy bejelentették a hivatalos címét, néhány reklámként szolgáló képet is bemutattak hozzá.

A tervek szerint Tim Miller májustól novemberig, többek között Budapesten is forgatott halálosztó újabb történetéről eddig annyit tudunk, hogy egy friss trilógia nyitányaként a Terminátor 2 – Az ítélet napja közvetlen folytatásaként készül, az eredeti főszereplőkkel, Linda Hamiltonnal és Arnold Schwarzeneggerrel az élen, akikhez Dani Ramos és Gabriel Luna is csatlakozott.

luna
Gabriel Luna

Most már a hivatalos címét is tudjuk a James CameronTim Miller által írt projektnek, ami -most kapaszkodjatok meg – nem más, mint a:

 

Ha figyelembe vesszük az újraindítás tervét, akkor logikusnak tűnik, hogy szám nélkül, tiszta lappal indítva, szimplán csak Terminátor címen mutatkozik majd be 2019. november 22-én a sorban hatodik ember kontra gép csörte, ami persze az első promóciós anyagaival a múltból táplálkozva a rajongók bizalmát hivatott visszanyerni a minőséget garantáló első filmek főszereplőjére (fent) és a jól ismert endosceletonra fókuszáló képeivel:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Disney-Marvel 2019-es premierdátumai: Aladdin, Jégvarázs 2, Star Wars IX
Következő cikk Joaquin Phoenix igaz történeten alapuló filmjének új előzetese