Joaquin Phoenix igaz történeten alapuló filmjének új előzetese


joaquin

Joaquin Phoenixet a három évvel ezelőtt bemutatott Woody Allen film, az Abszurd alak óta nem láthattuk filmben, idén viszont rákapcsolt a színészlegenda és a Sosem voltál itt, valamint a Mária Magdolna után az Oscarra hajt az igaz történetet feldolgozó  új előzetesében.

John Callahan igaz története az 1995-ben bemutatott a Majd megdöglik érte című film után újra egyesíti Phoenix-et és Gus Van Sant író-rendezőt (Good Will Hunting, Fedezd fel Forrestert!, Milk), ráadásul a fekete komédiaként aposztrofált Don’t Worry, He Won’t Get Far on Footban a színész Rooney Marával immár harmadszorra társul.

Mellettük olyan színészek is felbukkannak, mint Jack Black vagy a soványra fogyott Jonah Hill, akik remekül mozognak a komédia és a dráma között. A tengerentúlon július 13-án bemutatkozó alkotás története az alkoholista Callahan küzdelmét mutatja be, akinek élete kisiklott miután egy autóbalesetet követően kerekesszékbe kényszerült. Morbid módon ezt követően sikeres karriert épített fel vicces illusztrációk alkotásával az újságoknak. Íme a megindító második előzetese:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Terminátor 6 címet és promóciós képeket kapott
Következő cikk Hang nélkül - kritika