Jön A szolgálólány meséje 3. évada


Elizabeth Moss in The Handmaids Tale Season 2.0

Tegnap az HBO bejelentette, hogy érkezik a Westworld 3. évada nemsokkal utána a Hulu is hivatalossá tette, hogy a sikersorozatuk, A szolgálólány meséje 3. évadot kap.

A Margaret Atwood könyve alapján készült széria tavaly elsőként nyerte el egy streaming szolgáltató számára a legjobb sorozat (dráma) Emmy-díját, így talán nem is annyira meglepő, hogy a disztópikus Amerikára fókuszáló A szolgálólány meséje, aminek jelenleg is fut a 2. évada újabb folytatást kap.

Premierrel még nem rendelkezik a női rabszolgaságra építő történet folytatása, de ha a Hulu követi az eddigi mintáját, akkor 2019-re várhatjuk majd az újabb sokkoló események sorát. Bár a 2. évadból még csak 3 részt sugároztak, a kritikusok és rajongók többsége egyöntetűen kijelentette, hogy sikerült megugrania a készítőknek az előzmény színvonalát, a hivatalosan is bejelentett új évad számára még nagyobb lesz a nyomás, ugyanis Atwood történetei elfogytak, így a Hulu számára teljesen új sztorik mentén kell továbbvinniük a szülőgépeknek használt nők kálváriáját, ami például a Trónok harca esetében minőségi romlással járt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Thanos végzett volna veled a Végtelen háborúban? Ez a program megmondja!
Következő cikk 17 híresség fiatalkori fényképe