Thanos végzett volna veled a Végtelen háborúban? Ez a program megmondja!


thanos

Egy új weboldalnak hála most megtudhatod, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború világában túlélnéd-e Thanos halálos csettintését.

Innentől spoilerek következnek, így aki nem látta a Marvel legújabb darabját, az ne olvasson tovább!

Az őrült titán a Végtelen háborúban a hat Végtelen Kő összegyűjtésével szeretne egyensúlyt hozni az univerzumba. A film végére akármennyire is derekasan küzdenek Vasemberék, Thanos véghez viszi a küldetését és egyetlen csettintéssel eltörli a világ lakosságának felét, köztük a szuperhősök nagy részét is.

Természetesen nem csak a nagyágyúk hullottak el, a hétköznapi polgárokat sem kímélte a hirtelen jött népirtás, ami véletlenszerűen választotta ki az áldozatokat. A film után biztosan sok rajongó agyalt azon, hogy ha Thanos tényleg eljutna a Földre, akkor vajon mennyi esélye lenne a túlélésre, amit most egy szórakoztató honlap egyszer és mindenkor megválaszol.

Az egyszerűen csak  www.didthanoskill.me névre keresztelt weblapra kattintva azonnal megtudhatjuk, hogy “Thanos megölt” vagy “Thanos megkímélt” minket, sajnos aki elhalálozik és ezt nem tudja elfogadni, hiába frissíti a weboldalt, nem fogja megváltoztatni az előre kirendelt sorsát. Szerkesztőségünk tagjai is alávetették magukat az orosz rulettel felérő játéknak, ami alapján A Hetedik Sor Közepe munkatársainak több mint fele odaveszne. Ti túlélnétek Thanos érkezését? Írjátok meg kommentben!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Benedict Cumberbatch és James Corden szégyent hoztak a színházra
Következő cikk Jön A szolgálólány meséje 3. évada