Richard Gere is az American Crime Story írójának új sorozatában


borito 15A BBC hivatalosan is bejelentette, hogy a készülő MotherFatherSon 8 részes minisorozatukhoz csatlakozott Richard Gere, akinek egyébként ez lesz az első komolyabb tévés szereplése.

A 44. gyermek bestseller írója és az American Crime Story forgatókönyvét is jegyző  Tom Rob Smith által kreált történetben a Golden Globe-díjas színész mellett Helen McCrory (Harry Potter, Birmingham Bandája) és Billy Howle (Witness for the Prosecution) is felbukkan majd.

A történet szerint Gere egy karizmatikus, önerőből sikereket elért amerikai üzletembert alakít, akinek Londonban és szerte a világban médiaérdekeltségei vannak. McCrory alakítja a volt feleségét, míg Howle a 30 éves gyermeküket, aki az apja nyomdokaiba lépve átveszi az U.K. napilap vezetését. A gondok akkor kezdődnek, amikor az ifjú titán önpusztító életmódja veszélybe sodorja a neves család és a verítékkel felépített cégbirodalom jövőjét.

kep 6
A MotherFatherSon főszereplői: Richard Gere, Helen McCrory és Billy Howle

A James Kent (Testament of Youth) rendezte premierdátum nélküli miniszéria forgatási munkálatait idén nyáron kezdik meg Londonban és Spanyolországban, ami az író szerint szerint igazán különleges produkció lesz:

Richard Gere szerepelt minden idők egyik leghíresebb filmjében, karakterei ikonikusak és összetettek, Helen McCroryt a színdarabokra jellemző gyengédség és hatalmas erő jellemzi, míg a család középpontját jelentő Howle az egyik legizgalmasabb színész a fiatalok közül. Mindez James Kent briliáns irányítása alatt pedig egy különleges showt kínál majd a BBC-n.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Liam Neeson az új Men in Blackben, ami első poszterét is megkapta
Következő cikk Solo: Egy Star Wars-történet - kritika