A tetovált lány folytatódik és így néz ki az új Lisbeth Salander – Fotók


A Fincher-féle amerikai remake elkészülte óta főleg azt rebesgették, hogy esetleg Rooney Mara és Daniel Craig térnek vissza majd egy folytatásra. Bár sokan a skandináv változatot éltetik és a trilógiát lezártnak tekintették, pláne úgy, hogy Stieg Larsson írót elvitte a szíve. Ráadásul tavaly még Michael Nyqvistet is elvesztettük, aki zseniálisan alakította Mikael Blomkvistet a skandináv verziókban. Ám a pénz az nagy úr, és az egész stáb kicserélődött.
A Millenium-sorozatot David Lagercrantz szőtte tovább Stieg váratlan halálát követően. Az általa írt 2015-ös Ami nem öl meg szolgáltatja a sztori alapanyagát, és a forgatókönyvből is kivette a részét. A mozi pedig A lány a pókhálóban címen fog futni.
Persze Rooney Mara elődje az igazi tetovált lány, Noomi Rapace sem tér vissza, hanem elég merész húzással Claire Foy, a The Crown sorozat sztárja lett a befutó (korábban Scarlett Johansson is felmerült pletyka szinten), aki kiválóan alakította II. Erzsébetet. Mikael Blomkvistet pedig most Sverrir Gudnason formálja meg, őt legutóbb a Borg/McEnroe filmben láthattuk. A rendezői székben Fede Alvarez ül, ki 2016-ban a Vaksötéttel igen tisztességes sikert ért el.
A film 2018. október 26-án debütál Svédországban, nálunk előreláthatólag november 8-án. Kíváncsian várjuk az első trailert, és bízunk benne, hogy nem egy Hóemberhez hasonlatos felsülés lesz a végeredmény.

GIRL IN THE SPIDER'S WEB – Stockholm Photo Call

Meet the cast and director of #GirlintheSpidersWeb. In theaters this fall.

Közzétette: The Girl with the Dragon Tattoo – 2018. április 14.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk De Niro és Ben Stiller megidézte az Apádra ütök emlékezetes jelenetét
Következő cikk A hét röhögései (238.)