A tetovált lány folytatódik és így néz ki az új Lisbeth Salander – Fotók


A Fincher-féle amerikai remake elkészülte óta főleg azt rebesgették, hogy esetleg Rooney Mara és Daniel Craig térnek vissza majd egy folytatásra. Bár sokan a skandináv változatot éltetik és a trilógiát lezártnak tekintették, pláne úgy, hogy Stieg Larsson írót elvitte a szíve. Ráadásul tavaly még Michael Nyqvistet is elvesztettük, aki zseniálisan alakította Mikael Blomkvistet a skandináv verziókban. Ám a pénz az nagy úr, és az egész stáb kicserélődött.
A Millenium-sorozatot David Lagercrantz szőtte tovább Stieg váratlan halálát követően. Az általa írt 2015-ös Ami nem öl meg szolgáltatja a sztori alapanyagát, és a forgatókönyvből is kivette a részét. A mozi pedig A lány a pókhálóban címen fog futni.
Persze Rooney Mara elődje az igazi tetovált lány, Noomi Rapace sem tér vissza, hanem elég merész húzással Claire Foy, a The Crown sorozat sztárja lett a befutó (korábban Scarlett Johansson is felmerült pletyka szinten), aki kiválóan alakította II. Erzsébetet. Mikael Blomkvistet pedig most Sverrir Gudnason formálja meg, őt legutóbb a Borg/McEnroe filmben láthattuk. A rendezői székben Fede Alvarez ül, ki 2016-ban a Vaksötéttel igen tisztességes sikert ért el.
A film 2018. október 26-án debütál Svédországban, nálunk előreláthatólag november 8-án. Kíváncsian várjuk az első trailert, és bízunk benne, hogy nem egy Hóemberhez hasonlatos felsülés lesz a végeredmény.

GIRL IN THE SPIDER'S WEB – Stockholm Photo Call

Meet the cast and director of #GirlintheSpidersWeb. In theaters this fall.

Közzétette: The Girl with the Dragon Tattoo – 2018. április 14.

the girl in the spiders web claire foythe girl in the spiders web claire foy lakeith stanfieldthe girl in the spiders web claire foy fede alvarezclaire foythe girl with the dragon tattoospiders web

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk De Niro és Ben Stiller megidézte az Apádra ütök emlékezetes jelenetét
Következő cikk A hét röhögései (238.)