Íme az első forgatási fotók és videó a Terminátor 6-ból


borito 53

A Deadpoolt is jegyző Tim Miller már javában forgatja Spanyolország fővárosában, Madridban a másodszorra rebootolt Terminátor-franchise új filmjét, melyről a napokban friss fotók érkeztek, így végre láthatjuk Linda Hamiltont, mint az akcióra kész Sarah Connort, az egyelőre nem tisztázott szerepben felbukkanó Mackenzie Davist és egy forgatási videón keresztül az első helyszínt is.

A 2019. november 22-én mozikba kerülő, szimplán Terminátor címen futó projekt az utolsó 3 részt eltörölve igyekszik semmissé tenni az egyre gyengébb folytatások emlékét, így a Terminátor 2 – Az ítélet napja közvetlen folytatásaként az eredeti főszereplőkkel, Linda Hamiltonnal és Arnold Schwarzeneggerrel készül, akiket Natalia Reyes, A S.H.I.E.L.D. ügynökei Szellemlovasaként ismert Gabriel Luna és a Fekete tükörben, valamint a Szárnyas fejvadász 2049-ben is felbukkanó Mackenzie Davis egészít ki, míg James Cameron már csak producerként tér vissza.

A 61 éves Hamiltont utoljára az 1991-ben bemutatott T2-ben láthattuk Sarah Connorként (a Terminátor: Megváltásban csak a hangját kölcsönözte), az első fotók alapján viszont keményebb mint valaha, így nem irigyeljük Luna halálosztóját:

A Terminátor hatodik filmjének főszereplője az előzetes hírek alapján maga Mackenzie Davis lesz, akinek karakteréről eddig csak annyit tudunk, hogy “védelmező” szerepkörben, amolyan katonai orgyilkosként a Natalia Reyes alakította Dani Ramost próbálja majd életben tartani. Az első képeken látható sérülései alapján komoly harcokat vívott a nem túl távoli jövőben a gépek ellen:

Miller a forgatásokat novemberben fejezi majd be, aminek egyik állomása lesz a fővárosunk, Budapest is, így ha szerencsénk van, akkor hamarosan akár a saját szemünkkel is láthatjuk a munkálatokat.

képek forrása: justjared.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Merülés a szerelembe - kritika
Következő cikk Clint Eastwood újra forgat, ráadásul színészként is visszatér