A felnőtt Vesztesek klubja megkezdte az AZ 2 munkálatait – Fotó


a vsztesek klubjaÍgy néznek ki a Vesztesek klubjának tagjai 27 évvel később az első csoportképen. Az AZ második részének főszereplői balról jobbra: Jessica Chastain (Beverly), James McAvoy (Bill), Isaiah Mustafa (Mike), Jay Ryan (Ben), James Ransone (Eddie), Bill Hader (Richie) és Andy Bean (Stanley).
A gyerekszereplők is természetesen visszatérnek, csak flashback jelenetekben. A hangsúly az idősebb karaktereiken lesz, kiknek különbözően alakult az életútjuk. Mike (akit Isaiah Mustafa, az „Old Spice-fickó” alakít) például a könyvek és a drogok rabja lett, teljesen beleőrült a Derryben megtörtént gyilkossági ügyekbe. Az ő vezetésével tudja majd meg a többi “Vesztes” egy ősi indián szertartás keretében, hogy a kedves vigyorú Pennywise valójában az egykori letelepedőkkel ideköltözött ősi gonosz. Hmm… jól van akkor.
A második rész rendezője is az első AZt is jegyző Andres Muschietti, és a gyilkos bohócot természetesen most is Bill Skarsgard alakítja majd. A folytatás 2019. szeptember 5-én debütál a hazai mozikban.

Hátha így könnyebb párosítani:
it 2 young old castMár a múlt héten szólóban elkezdték posztolgatni a képeket a szereplők:
jessica chastainjames mcavoy

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jude Law visszatér Az ifjú pápa folytatásában
Következő cikk Oz 1-6. ÉVAD - Kritika