Millie Bobby Brownra ráfér a segítség a Godzilla: King of the Monters első előzetesében


borito 36
Apró ízelítőt kapott a nagyérdemű a négy évvel ezelőtt bemutatott Godzilla film folytatásából. Első látásra a kedvcsinálóval kapcsolatban, talán nem az óriás teremtmény filmes univerzumára gondolnánk, hanem egy másik sorozatra.
Főleg Millie Bobby Brown színésznőt, és a rádió állomást látva. Azonban a szöveg bizonyosságot ad: a Monarch nevet említi a Stranger Things sztárja, mint Medison Russel. A név pedig a Monarch Sciences-re utal, amely egy fiktív, különleges lényekkel foglalkozó cég, ami először a 2014-es Godzilla filmben tűnt fel, majd a Kong – Koponya szigetben is említésre került, eddigi információink szerint pedig a 2019-ben debütáló új Godzilla filmben fog ismét feltűnni.
gd
A fiktív cég internetes jelenlétét a Legendary Pictures-nek köszönhetjük, akik a Godzilla film marketingjének nagy részét a Monarch Sciences internetes posztjaira húzte fel. A cég twitter oldalára irányít ez a teaser is, melyben tehát Millie Bobby Brown próbál segítséget kérni a Monarch Sciences-től. Vajon sikerül neki? Alig várjuk, hogy még több információt tudjunk meg a 2019-ben debütáló Godzilla harmadik fejezetéből.
A Michael Dougherty rendezésében készült szörnyzúzda újabb része 2019. május 31-én fut be a tengerentúli mozikba további olyan nevekkel, mint Vera Farmiga,  Kyle Chandler ,  Ken Watanabe  és Sally Hawkins.

Reach Monarch

MBB (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Paul Verhoeven 80
Következő cikk Hivatalos címet és premierdátumot kapott a Joaquin Phoenix-féle Joker-film