Hivatalos címet és premierdátumot kapott a Joaquin Phoenix-féle Joker-film


borito 1

Az elmúlt hetekben csak úgy kapkodtuk a fejünket a Joker eredetfilm kapcsán: nemrégiben a Warner/DC megerősítette a projektet és Phoenix szereplését, tegnap pedig már hivatalos címmel és premierdátummal is ellátták a kvázi semmiből érkező Todd Phillips rendezését.

A Batman ikonikus gazemberére koncentráló előzményfilmet a stúdió nemes egyszerűséggel a “Joker” címmel látta el, ráadásul a végeredményre sem kell sokáig várnunk, ugyanis a film 2019. október 4-én kanyarít majd mosolyt a nézők arcára a tengerentúli mozikban.

A Warner a mindössze 55 millió dollárból készülő projektjének szeptemberben New Yorkban kezdődő forgatási pletykáját is megerősítette. A Phillips és Scott Silver által együtt írt Joker a DC Dark/Black névre keresztelt irányvonalának első filmje lesz, melyet a stúdió sorozatos kudarcai hívtak életre. Így az eddig építgetett univerzumuktól elkülönülve, sötétebb történetet mesél majd el, ami az alacsony büdzséjének köszönhetően kísérletezőbb hangvételt engedhet meg magának.

A bűnügyi drámaként jellemzett Joker-filmről talán többet is megtudunk a jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Connak hála, ahol a Warner és a DC szombaton (július 21.) képviselteti magát.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Millie Bobby Brownra ráfér a segítség a Godzilla: King of the Monters első előzetesében
Következő cikk Robin Williams – egy komikus portréja – kritika