Akcióba lendült a Vesztesek Klubja felnőtt változata – AZ 2. fejezet forgatási fotó érkezett


borito 54

A tavalyi év meglepetésfilmje volt az Andy Muschietti rendezte Stephen King adaptáció, az AZ, ami a horrorzsáneren belül minden idők legtöbb bevételét hozó alkotása lett. A Warner nem is gondolkodott sokat, be is jelentették a folytatását, ami már javában forog. Most az első forgatási fotónak köszönhetően végre láthatjuk a Vesztesek Klubjának felnőtt tagjait akció közben.

A képen megnézhetjük a majdnem teljes csapatot, vagyis James McAvoyt (Bill), Jessica Chastaint (Beverly), Bill Hadert (Richie), Jay Ryant (Ben),  James Ransone-t (Eddie), és Isaiah Mustafát (Mike). Egyedüli hiányzó Andy Bean, aki Stanley Urist formálja majd meg (aki ismeri a történetet az tudja éppen merre jár).

 

A 2. fejezet címet viselő folytatásban az első részben szívünkhöz nőtt gyerekkarakterektől sem kell búcsút vennünk, ugyanis flashback jelenetekben visszatérnek, illetve Bill Skarsgård is újra a Pennywise sminkje mögé rejtőzik.

A folytatás 27 évvel a Vesztesek Klubja gyerekevő bohóc fölött aratott győzelmét követően veszi fel a fonalat, amikor is Derryben rejtélyes módon ismét elkezdenek eltűnni a gyerekek. A városban maradt Mike ezért felveszi a kapcsolatot régi cimboráival, hogy emlékeztesse őket az ígéretükre, miszerint visszatérnek és végleg leszámolnak a rémálmukként kísértő lénnyel.

Az AZ 2. fejezet végső összecsapására 2019. szeptember 6-án kerül sor a tengerentúli mozikban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megerősítették a Stranger Things 3. évadának premierjét, sokat kell még várnunk
Következő cikk A Harcosok Klubja minden jelenetében feltűnik egy Starbucks pohár