Megerősítették a Stranger Things 3. évadának premierjét, sokat kell még várnunk


borito 53

Kiderült, hogy a Stranger Things készítői által útjára bocsátott felvillanyozó és szívmelengető reklám a 3. évadhoz, nemcsak puszta ajándék volt, de egy hivatalos jelzés is arra, hogy a sorozat premierje 2019 nyarán várható.

Érdekes módja volt ez a közhírré tételnek, hiszen így keserédes íz marad a szánkban az első előzetest látva. Persze számítottunk erre, de a szívünk mélyén reménykedtünk, hogy ősszel lehetőségünk lesz visszatérni Hawkins városkájába.

A 80-as évek hangulatát hitelesen visszaadó sorozat tehát a szokásos őszi kezdéshez képest két évszakkal később érkezik. Az alkotók jelezték, hogy a várakozásra nem a második évad premierje körül kialakult feszültségek miatt van szükség, hanem azért kell az idő, hogy még jobb történetet találjanak ki Hoppernek (David Harbour), Elevennek (Millie Bobby Brown), Mikenak (Finn Wolfhard) és barátainak.

Tekintve tehát, hogy az Upside Down fenyegetése hosszú időre elhárult, a producer Shawn Levy és a Duffer testvérek időt kértek, hogy méltó folytatást kapjon a sorozat.

Az első két évad elég pozitív fogadtatásra tett szert, érthető, hogy az alkotók úgy érzik, ezt még lehet fokozni, de szükséges ennyi ideig húzni? Nem biztos, hogy elég ez a közlemény a kedélyek csillapítására, tekintve, hogy a csontként elénk dobott reklám két perces sincs. Vajon számíthatunk-e még ajándékvideókra, amelyek csillapítják türelmetlenségünket?

A színészek természetesen nem hagynak el minket, Winona Rydert (Will édesanyja), ősszel láthatjuk Keanu Reeves oldalán, Millie Bobby Brown (Eleven) pedig az új Godzilla filmben üdvözöl majd minket. Finn Wolfhard (Mike) pedig visszatér közénk az Az második részében.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott Jonah Hill és Emma Stone sorozatának, a Maniac-nek az első előzetese
Következő cikk Akcióba lendült a Vesztesek Klubja felnőtt változata - AZ 2. fejezet forgatási fotó érkezett