Breaking! Befutott a Venom második előzetese


borito 56

A Venom második előzetesében amellett, hogy a Tom Hardy alakította szimbionta immár teljes valójában megmutatja magát, az R-besorolásról szóló híreket is megerősíteni látszik.

Míg a Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) dirigálta, Scott Rosenberg (Jumanji – Vár a dzsungel) és Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2.) által írt Venom első kedvcsinálója az akcióra helyezte a hangsúlyt – és rácáfolt a pletykára miszerint a címszereplőt alig fogjuk átalakult változatban látni -, addig a rajongók nagy örömére az új képanyag már egy R-besorolású, a horrorral rokonságot mutató filmet sejtet, amiben Pókember legismertebb ellensége többek között Riottal is összecsap.

Az 1993-ban bemutatott Venom: Lethal Protector képregényre épülő, október 5-én debütáló történetben a szimbiontát is megszólaltató Tom Hardy mellett Riz Ahmed, Jenny Slate és Woody Harrelson is felbukkan. Fleischer egyébként nemrégiben elárulta, hogy hosszú távra terveznek a karakterrel:

Lefektettük az alapokat néhány különböző folytatáshoz, amerre elindulhat a széria, de a következő részekhez előbb az kell, hogy a nézők tetszését elnyerje az első film.

Illetve, hogy a rajongók ne reménykedjenek a Tom Holland játszotta falmászó felbukkanásában, ugyanis a Marvel és a Sony között létrejött megállapodás értelmében ez nem történhet meg.

UPDATE! MÁR MAGYAR SZINKRONNAL IS NÉZHETŐ A TRAILER:

A Venom második posztere szintén a film képregényekhez való hűségét hangsúlyozza:

poster

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Száz hold, fél évszázad – Egy pagony története, I. rész
Következő cikk Tudjuk mikor játszódik a Trónok harca spin-off sorozata