Tudjuk mikor játszódik a Trónok harca spin-off sorozata


borito

Mivel 2019-ben véget ér a Trónok Harca, az HBO már most a több lehetséges spin-off sorozat ötletét megvizsgálta. Ez egy újabb lehetőség arra, hogy még több bőrt húzzanak le a sorozatról, ám a tapasztalatok alapján egyelőre abszolút megéri- ki ne élvezné a dothraki hódításokat, vagy a sárkányok méltóságteljes repülését a végtelen égen, a csillogó páncélok hada felett.

Az Entertainment Weekly nemrégiben az HBO programigazgatóját, Casey Bloyst faggatta a különálló történetekről, aki elárulta, hogy a több ezer évvel -pontosan 8 ezer évvel) az Öt Király Csatája előtt játszódó forgatókönyvre tette le a voksát, ami az alkotókon túl a rajongók számára is izgalmas és ismeretlen terep lehet.

Elmondása szerint Jane Goldman története bizonyult a legütőképesebbnek, hiszen ez az idősáv azon túl, hogy  gyártás szempontjából még teljesen kiaknázatlan, rengeteg új lehetőséget is rejt magában. Vagyis lehet, hogy szemtanúi lehetünk a Targaryen-ház felemelkedésének vagy láthatjuk Westeros felépülését?

Rengeteg lehetséges kimenetel lehet, amivel az HBO is tisztában van. Bloys egyébként bizakodó az új sorozatot illetően és nem az eredetit szeretnék másolni, ami már jó jel:

Senki sem tudja megismételni amit David Benioff művelt ezzel a világgal. Azonban azzal, hogy ezt az időt választottuk, erős alapot nyertünk ahhoz, hogy a Trónok Harcához méltó karaktereket és dinamikákat tudjunk létrehozni.

De amíg kíváncsian várjuk a rekordösszegből készülő új szériát még hátra van A Trónok Harca hat részből álló befejező évada, ami a téli premier helyett ezúttal 2019 áprilisában fut majd be, és amit azonnal a spin-off munkálatainak kezdete követ majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Breaking! Befutott a Venom második előzetese
Következő cikk 9 érdekesség A remény rabjairól