Így fest Margot Robbie Sharon Tate-ként Tarantino új filmjében


borito 11

Margot Robbie megosztotta az első képet magáról, mint Roman Polanski egykori felesége a Tarantino rendezésében készülő Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) című filmből.

Tate a Manson család által elkövetett gyilkosságok híres áldozata volt, ami Tarantino elmondása szerint az előzetes pletykákkal ellentétben csak a történet hátterét adja majd. Az 1969-ben játszódó sztori középpontjában ugyanis a Leonardo DiCaprio alakította színész és a Brad Pitt által megformált dublőre állnak, akik Hollywood fényes csillagai szeretnének lenni. Ehhez a törekvéseikhez pedig pont kapóra jön a szomszédjuk, a híres színésznő, Sharon Tate.

Az A-listás színészekből összetevődő produkció több szereplőjét láthattuk már lesifotókon keresztül – többek között DiCaprio és Pitt mellett Al Pacinót is -, most pedig az Instagrammon Robbie tette közzé az első hivatalos képet a 60-as évek öltözékét viselő karakteréről:

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on

Robbie már régóta szeretett volna Tarantinóval együtt forgatni, az egyedi szemléletű direktort ismerve pedig biztosan kihozza majd belőle a maximumot, így a 2019. július 26-án mozikba kerülő Volt egyszer egy Hollywoodban ismét Oscar-gyanús alakítást nyújthat.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Robert Redford bejelentette visszavonulását
Következő cikk Elképesztő őrületet kínál Jim Carrey Kidding című sorozatának új előzetese