Végeztek a Demóna második részének forgatásával


maleficent

Nagyjából három hónapnyi forgatás után befejezték a Demóna 2 (Maleficent 2) filmezését. Erről a rendező, Joachim Rønning adott hírt a közösségi médiában.

Az eredeti film 2014 májusában jelent meg a mozikban Angelina Jolie-val a főszerepben. Meglepő módon egy új, szimpatikusabb oldaláról közelítették meg a klasszikus Csipkerózsika főgonoszát. Az egyik legszembetűnőbb különbség, ami mutatja, hogy a Disney sztereotípiái felborultak: Demóna ébresztette fel Aurorát (Elle Fanning) és nem Philip herceg. Nem is volt egyöntetű a lelkesedés a nézők és a kritikusok részéről, ám ez nem okozott zavart a bevételekben: 758 milliót hozott világszerte, ezzel az egyik legtöbbet kereső filmmé válva abban az évben. Úgyhogy csak Angelina Jolie határidőnaplója állhatott a folytatás útjában.

Tavaly jelentették be, hogy jön a második rész. A Disney sikersorozatának ötödik részét, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját is jegyző Rønning keze alatt idén májusban kezdődtek a felvételek. A végén pedig összerántotta az egész stábot egy csoportkép erejéig, amit az Instagram-oldalán osztott meg.

A négy évvel ezelőtti szereplőgárdából továbbra is játszani fog a címszereplő varjú-segítőjét, Diavalt megszemélyesítő Sam Riley, valamint a három tündér: Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville. Hozzájuk csatlakozik Michelle Pfeiffer, mint Queen Ingrith, illetve Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein és Robert Lindsay. Philip herceget a második résztől Harris Dickinson fogja alakítani.

A cselekményről egyelőre nem sokat árult el a norvég rendező. A történet pár évvel az első rész vége után fog játszódni: az ismét szárnyaló Demónának és az ifjú királynőnek, Aurorának össze kell fognia és megvédenie Múria határait és lakóit. Egyelőre annyit tudunk, hogy Ed Skrein karaktere lesz a gonosz. Ami biztos, még rengeteget kell várnunk, hogy láthassuk, hiszen a különböző lények és a környező világ meganimálása végtelenül időigényes feladat.

Az Egyesült Államokban 2020. május 29-től merülhetnek el ismét a nézők Múriában.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Robert Redford élvezi a bankrablást a The Old Man And The Gun új előzetesében
Következő cikk Ezért szállt ki Danny Boyle a 25. James Bond-film rendezői székéből