Megérkezett az Aranyélet utolsó évadának harmadik előzetese


borito 8

Pontosan egy hónap múlva a Miklósi család harmadszorra és egyben utoljára tér vissza a tévéképernyőkre, a friss előzetese alapján pedig Attiláéknak sorszerű zárással kell szembenéznie: a vérrel kikövezett útjuk végén utoléri őket a múltjuk.

Az HBO saját gyártású sorozatának, az Aranyélet harmadik évadának a hivatalos szinopszisa a következő: a család a Dunakanyarhoz költözött egy idilli kis faluba, ahol Janka versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferivel az oldalán egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. A gyerekek is megtalálták végre a helyüket: Márk Biankával az oldalán saját vállalkozást vezet, Mira pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre. Ám a béke felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok.

Aki követi a szériát az tudja, hogy az aktuálpolitikára folyamatosan reagál a történet, ami ezúttal sem lesz másképp a Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezte 3. évadban. Amiben természetesen Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Végh Zsolt is visszatér.  A premier dátumát, október 14-ét érdemes felvésni a naptárba.

Az új karakter promó rendezője, Varsics Péter szerint:

az utolsó évad nagyon fontos hívószava az „örökség” lett, átvitt és szó szerinti értelemben is, hogy mit hozunk otthonról, és hogyan állunk mindehhez, így szerettünk volna a karakterek leendő sorsába bepillantást engedni egy finoman elemelt, külön forgatott, kvázi kisfilm-előzetesben, amiben generációs ellenállás – gyerekek a szülőkkel szemben – mellett az megjelenik, hogy a múltban elkövetett “hibáknak” bizony elkerülhetetlen következményei lesznek, a család minden tagja számára. Mindezt Attila karakterének a nagyon pontos (2. évad végén is elhangzó) monológja kíséri végig, amely tartalmilag és érzelmileg is alátámasztja képsorokat.

Aranyélet III. – Előzetes #3

„Azt hittem, hogy ezt le lehet tenni, de bármit csináltam, mindig visszahúzott". Minket ugyanúgy nem ereszt az #Aranyélet hangulata, mint Attit a bűnei. Nézd meg az új előzetest és készülj az október 14-i premierre a korábbi évadokkal! Regisztrálj az #HBO GO-ra és használd ki egy hónapos ingyenes próbaidőszakod! http://hbogo.hu/

Közzétette: Aranyélet – 2018. szeptember 14., péntek

Új karakterposzterek is érkeztek:

poszter3

poszter2

 

poszter 1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egy kis szívesség - kritika
Következő cikk A Breaking Bad sztárja is csatlakozik a Westworld 3. évadához