Woody Allen felesége is hozzászólt az őket övező botrányhoz


borito 13

Soon Yi is elmondta a saját álláspontját az immáron 26 éve tartó családi botrányról. Az egymásra mutogatás óvodásokat megszégyenítő módra fejlődött a különböző vér szerinti és nevelt gyermekek, valamint az egykori házastársak között.

A most 82 éves rendező felesége, aki egyben a direktor korábbi nejének, Mia Farrownak a nevelt lánya, 21 éves korában kezdett viszonyt Woody Allennel. Ez 1991-ben történt, amikor Allen és Farrow még házasok voltak. A következő évben kirobbant a botrány, hogy a rendező szexuálisan bántalmazta egy másik nevelt lányát, a 6-7 éves Dylan Farrowt. Bár az akkori bíróság a férfi ártatlanságát mondta ki, a vádak azóta is időről-időre felszínre kerülnek, a bulvársajtó legnagyobb boldogságára. Legutoljára a Harvey Weinstein-ügy által elindított nagyon fontos MeToo kampány keretében.

Sose gondoltam senkire úgy, mint Kedves Mamára, különösen nem Miára. De ami Woody-val történt az annyira felháborító és igazságtalan. Mia kihasználja a MeToo mozgalmat és Dylant úgy állítja be, mint áldozatot. Így egy teljesen új generáció is hall erről a vádról, pedig nem kellene.”

– állítja Soon Yi.

Az emberek azt hiszik, hogy Soon Yi apja voltam és miután megerőszakoltam, feleségül vettem a kiskorú, megnyomorított lányomat.

– teszi hozzá Woody.

A család ketté vált. Mia és Dylan Farrow a molesztálás oldalán, míg Woody, Soon Yi, Woody nevelt fia, Moses pedig teljes meggyőződéssel állítják, hogy a rendező exneje csak így áll bosszút rajtuk az őt ért sérelmek miatt. Ráadásul inkább ő viselkedik erőszakosan és bántalmazó módon.

Hogy melyik oldalnak van igaza, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. Ettől függetlenül a vitának van egy olyan előnye, hogy felhívja a figyelmet egy súlyos társadalmi problémára.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hivatalos! Hamarosan forog a Zombieland 2.!
Következő cikk Az idei Emmy-gála nagy vesztese A szolgálólány meséje lett