Idén Woody Allen-film nélkül maradhatunk


borito 59

Woody Allen A Rainy Day in New York címet viselő új filmjét idén mutatták volna be, de a forgalmazó, az Amazon Studios úgy döntött határozatlan időre eltolja a bemutatóját.

A produkciós cég csütörtökön jelentette be, hogy a 25 millió dollárból készült romantikus vígjátékukat nem látták el premierdátummal. – írja a The Guardian.

Az Amazon még 2016-ban kötött 5 filmre szóló szerződést a rendezővel, amiből ez lett volna a Wonder Wheel – Az óriáskerék után a második. Bár a stúdió nem indokolta az elhalasztás döntését, ez azt jelenti, hogy az 1982-ben bemutatott Szentivánéji szexkomédia  óta az első alkalom lesz, hogy az adott évben Woody Allen rendezte film nélkül maradhatunk.

borito 58
Forgatási fotó Woody Allen A Rainy Day in New York című filmjéből, rajta Timothée Chalamet, Selena Gomez és a rendező

A Timothée Chalamet, Selena Gomez, Jude Law és Elle Fanning szereplésével A Rainy Day in New York forgatásai még tavaly ősszel fejeződtek be, de közben Allennel szemben ismét elővették az egykori nevelt lányával kapcsolatos molesztálási vádakat. Bár a direktor ezúttal is tagadta a dolgot, a #MeeToo kampány növekvő nyilvános támogatása során Gomez és Chalamet is kijelentette: sajnálják, hogy részt vettek a film elkészítésében. Valószínűleg a stúdió a film körüli botrány elkerülésére törekszik, ezért kivár, amíg elül a vihar.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Woody Allen soron következő harmadik, eddig még cím nélküli Amazon projektjére milyen hatással lesznek a történtek.

Bár előzetest nem adtak ki a filmhez, néhány forgatási videó azért napvilágot látott:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Alec Baldwin máris kilépett a Joker-filmből
Következő cikk 2020-ban jön a Hang nélkül folytatása