Amerikai lett a 25. Bond-film új rendezője


borito 22

Az Oscar-díjas Danny Boyle és John Hodge forgatókönyvíró augusztusi távozását követően a 25. James Bond-projekt ismét megtalálta rendezőjét, A törvény nevében direktora, Cary Joji Fukunaga képében. Míg a stúdió a film premierdátumát a szerelmesek ünnepére tolta, vagyis a Valentin-nap hamarosan a férfiaknak kedvez majd!

A Bond 25 mindemellett visszatér a jó öreg recepthez is, és a szkriptet a 007-es több kalandját is lekörmölő veterán forgatókönyvírókra, Neal Purvisre és Robert Wade-re bízza. A jelenleg Shatterhand munkacímen futó film állítólag a Ray Benson 2001-es Never Dream of Dying (Sose álmodj halálról) című regényét veszi majd alapul.

A váratlanul jött rendezőváltás a premierdátumot is érintette, így az eredetileg 2019. november 9-re tervezett bemutatót elcsúsztatták 2020. február 14-re.

Az Eon Production és az MGM a bejelentést a Bond hivatalos Twitter oldalán ejtette meg:

 

A Bond 25 producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli is kommentálták a 007-es franchise első amerikai rendezőjének csatlakozását:

Örülünk, hogy Cary-vel dolgozhatunk, sokoldalúsága és kreativitása kiváló választássá tette a következő James Bond-kalandunkhoz.

Fukunaga, aki Emmy-díjat nyert A törvény nevében sorozattal, nemsokára a Jonah Hill és Emma Stone főszereplésével készült Maniac című szériával tér vissza, aminek a szokásához híven, mind a tíz részét ő rendezte. Boyle egyébként azért szállt ki Daniel Craig utolsó Bond-filmjéből, mert a színész és  a producerek ragaszkodtak az ügynök halálához, amit nevetséges ötletnek talált.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Owen Wilson összes "WOW"-ja
Következő cikk Bejelentette a Disney, hogy ritkábban érkeznek majd a Star Wars-produkciók