A Joker-film direktora megkezdte a munkálatokat


borito

A Joaquin Phoenix-féle Joker-eredetfilm rendezője, Todd Phillips egy fekete-fehér kép megosztásával jelezte, hogy megkezdték a Warner Bros. utolsó reménységének számító film munkálatait.

Itt vagyunk.

 

Here we go.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Az értesülések szerint a forgatásokat ugyanakkor csak szeptember 10-én kezdik meg New Yorkban, vagyis a fotó azt jelenti, hogy Phillips az előkészítési fázisból is alaposan kiveszi a részét. Közben már Phoenix is tettre készen várja, hogy az alvilági bohóc bőrébe bújhasson, akiről a forgatás első állomásán lőttek egy képet, amin jól látható, hogy a szerep kedvéért több kilótól szabadult meg, valamint a haját is megnövesztette:

just
forrás: justjared

A nemes egyszerűséggel Joker címre keresztelt projekt a múlthéten váratlan nehézségekbe ütközött miután kitudódott, hogy Alec Baldwin testesíti majd meg a 80-as Évek Donald Trumpjáról mintázott Bruce apját, Thomas Wayne-t, majd pár napra rá hivatalosan is kijelentette, hogy egyeztetési problémák miatt kiszállt a projektből. Vagyis a stábnak maradt hét napja, hogy a forgatás megkezdéséig új színészt találjanak a szerepre.

Phoenix egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy ő mégsem aggódik a film miatt, mivel egyáltalán nem érdeklik a rajongók elvárásai és mindent meg fog tenni azért, hogy az ehhez hasonló külső tényezők még véletlenül se befolyásolják a munkáját.

A kis költségvetésű, mindössze 55 millió dollárból készülő film történetéről egyelőre annyit tudni, hogy a Scorsese rendezte A komédia királyából merít, Phoenix Jokere pedig a 80-as években elbukott komikusként jelenik majd meg, akit a társadalom kitaszított. A DC-filmuniverzumtól elkülönülő projekt lesz az első olyan darab, ami a sötétebb történeteket hivatott bevezetni, és bár minimális költségvetésből gazdálkodhat, a 2019. október 4-én bemutatkozó Joker szereposztásán ez nem látszik, hiszen korábban már csatlakozott hozzá Robert De Niro és Frances Conroy is, míg a produceri feladatokat maga Scorsese látja el.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (257.)
Következő cikk Volt egyszer egy téka - "Már sajnálom, hogy megcsináltam."