Spielberg megtalálta a West Side Story remake férfi főszereplőjét


borito 1

Ahogy arról korábban is írtunk Steven Spielberg fogja dirigálni az 1961-es, 10 Oscar-díjat bezsebelt musical, a West Side Story remake-jét. A THR információi szerint pedig már a projekt férfi főszereplőjét is megtalálta a rendező a Nyomd, bébi, nyomd sztárja képében.

A Spielberg által már 2014-ben belengetett feldolgozás úgy tűnik végre tényleg megvalósul, és miután az Indiana Jones ötödik részét 2021-re tolták, a direktor erre az egy projektre koncentrálhat teljes erőbedobással. Spielberg nem is tétlenkedett és az elmúlt kilenc hónapot azzal töltötte, hogy megtalálja a West Side Story új fiatal főszereplőit.

Tony-t, a fehér fiúkból álló banda, a Jets vezetőjét nem más fogja megformálni, mint a feltörekvő  Ansel Elgort, aki a halláskárosult maffiasofőr szerepén kívül a Csillagainkban a hibával szerzett hírnevet.

kep

Az eredetileg 50-es években játszódó Rómeó és Júlia történetben Tony beleszeret Mariába, a Puerto Ricó-i bevándorlókból álló banda tagjába, ami aztán háborúhoz vezet. Bár a női főszereplőt még nem jelentették be, Elgort csatlakozásával már biztosra vehető, hogy a Spielberget és Tony Kushner (München, Lincoln) forgatókönyvírót újraegyesítő West Side Story modernizálásának munkálatai 2019 nyarán megkezdődnek.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Volt egyszer egy téka díszbemutató - fotók
Következő cikk Hamarosan kiválaszthatjuk a sorozat befejezését a Netflixen