Hamarosan kiválaszthatjuk a sorozat befejezését a Netflixen


borito 2

A Netflix ismét egy remek ötlettel tűnne ki a konkurens streaming szolgáltatók egyre csak növekvő köréből.

Lehetővé tenné ugyanis, hogy a nézők választhassák ki a befejezését kedvenc sorozataiknak. A Black Mirror (Fekete tükör) antológiasorozat 5. évada kapcsán jött a hír, miszerint bizonyos részeinél már meg is tapasztalhatjuk ezt az élményt, de úgy tűnik, hogy a szolgáltató itt nem áll meg és az interaktív sorozatnézést helyezné előtérbe a jövőben. Persze nem lenne teljesen újdonság a szolgáltatótól mindez, animációs fronton a Puss in Book már élt a lehetőséggel, melynek első perceiben dönthetjük el főszereplőnk milyen történet felé induljon el.  Nem lenne nagyszerű ilyen módon részese lenni kedvenc sorozataink világának?

A Netflix postai úton működő DVD kölcsönzőként kezdte, ma pedig már számos szériát és filmet tesz elérhetővé előfizetői számára online, nem beszélve a saját gyártású projektjeinek egyre növekvő számáról.

A következő nagy dobása a Netflixnek tehát ez lehet: megteremteni a platformot, hogy minden rajongó álma valóra válhasson azzal, hogy befolyásolhatják a befejezést, ezzel hatást gyakorolva a kedvelt történeteikre. Ravasz lépés, hogy mindezt az új Black Mirror évaddal tesztelik, hiszen a magas nézettséget produkáló sorozattal instant módon mérhető az eredmény, valamint az évadról évadra mindig megújuló projekthez tökéletesen illik a technikai fejlesztés.

Az élőszereplős sorozatok között tehát a Black Mirror lesz az úttörő, de további három projekten is dolgoznak, melyből kettő eddig még cím nélküli videojáték adaptáció.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Spielberg megtalálta a West Side Story remake férfi főszereplőjét
Következő cikk Az első lesifotók Jon Favreau Star Wars-tévésorozatából