A Russo tesók egy rejtélyes fotóval zárták a Bosszúállók 4. forgatását


russo brothersA Russo testvérek egy fényes, rejtélyes fotóval zárták a Bosszúállók 4. forgatását Anthony és Joe Russo tovább borzolják a kedélyeket rövid bejegyzéseikkel a közösségi médiában, a Bosszúállók negyedik részével kapcsolatban. Miután már posztoltak egy fekete-fehér, kifejezetten enigmatikus fotót, azzal a leírással, hogy “Look hard…” vagyis “Nézd meg jól…”

Rengeteg teória kezdett keringeni az interneten, a 2019. május 3-án debütáló filmmel kapcsolatban. A nagy részük természetesen túlzás volt, ám ez mit sem rontott a fotó értékén. Most pedig, egy újabb képet posztoltak twitterjükre a Russo testvérek. A leírásban ennyi van: #wrapped . Ami annyit jelent, hogy véget ért a forgatás. A poszt tartalmaz egy fotót, egy vakítóan fényes tárgyról, amit a rajongók rögtön a kilencvenes évekbeli Magic Eye poszterekkel kapcsoltak össze.


Mint mindig, a Twittert most is elözönlötték a különböző teóriák és összeesküvéselméletek. Egyesek szerint a képen egy koporsó van, mások szerint Adam Warlock, megint mások szerint pedig csak a Russo testvérek szórakoznak velünk. Az is lehet hogy mindez alaptalan zagyvaság, de előfordulhat, hogy a találgatások között van igazság.
A képek hatására várható volt, hogy felbolydul az internet, hiszen a Végtelen háború több tucat kérdést hagyott maga után, érthető, hogy a képeket megpróbálják a rajongók beilleszteni saját elképzeléseikbe. Az igazság azonban az, hogy minden rajongó úgy várja a híreket, és a képeket a Bosszúállók negyedik részével kapcsolatban, mint egy falat kenyeret: mi lesz az eltávozott és az itt maradt hősökkel? Visszatérhetnek-e még a rajongók szeretett szuperkarakterei, vagy végleg leköszöntek a Végtelen háborúban? Amíg nem közölnek egyértelmű hírt, addig csak a Russo testvérek kenyérmorzsáival kell megelégednünk. Talán ha jól megnézzük a képeket, felfedezzük a válaszokat. Ti mit láttok a képeken?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az első ember - kritika
Következő cikk Dakota Johnson és Jeff Bridges megválaszolják a net legkeresettebb kérdéseit