Idris Elba lehet a Halálos Iramban spin-off rosszfiúja


borito 8

A Halálos Iramban széria spin-off filmjéről már huzamosabb ideje szólnak a pletykák. A történetet a legutóbbi epizód forgatásán a Dawyne Johnson és Jason Statham között kialakuló kiváló összhang ihlette. A két akcióhős ugyanis olyannyira egymásra talált, hogy a készítők úgy érezték a köztük lévő kémia egy önálló filmért kiállt.

A 2019-re ígért alkotásról korábban már számos konkrétum került nyilvánosságra. A rendező az a David Leitch lesz, akinek a kissé felejthető Deadpool 2-t és a szintén nem túl acélos Atomszőke című akciómozit köszönhetjük.  A forgatókönyvet pedig ismét Chris Morgan jegyzi, akinek kezét dicséri (?) a sorozat legutóbbi hat részének scriptje is.

A Variety legfrissebb híre szerint a felhozatal pedig egy újabb nagy névvel erősödött. Ugyanis Idris Elba, a Drót szupersztárja játszhatja a film főgonoszát. Az ő karaktere fog szembeszállni A Szikla, Jason Statham párossal, ami a sorozat korábbi részeire jellemző robbanásokat, akcióorgiát és hajmeresztő autós mutatványokat sejtet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Cruise unatkozó kaszkadőre ezzel üti el az időt
Következő cikk Meghalt a Pókember és Doctor Strange alkotója, Steve Ditko