Végre itt van a Scorsese rendezte The Irishman első kedvcsinálója


iris

Úgy tűnik a Netflix annyira örömmámorban van a hajnalban véget ért Oscar-gálán elért sikereiket követően, hogy gyorsan meg is örvendeztettek minket a rendkívül várt gengszterfilmjük, a The Irishman első teaser előzetesével.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Martin Scorsese szerelemprojektjének számító The Irishman ígérkezik 2019 legnagyobb durranásának, ugyanis amellett, hogy Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci és Harvey Keitel főszereplésével készült, a direktor eddigi legdrágább filmje, ami elképesztő mennyiségű jelenetből lesz összevágva, ráadásul a veterán színészek a játékidő felében megfiatalítva lesznek majd láthatóak.

Charles Brandt: I heard you paint houses regényéből adaptált Netlfixre érkező mozi első kedvcsinálója sajnos nem tartalmaz konkrét jeleneteket a filmből, sőt premierdátumot sem árul el hozzá, viszont a színészeket hallhatjuk közben és már ez is valami. A The Irishmannel a streaming szolgáltatónak talán a jövő évi Oscaron összejön az áhított legjobb film szobrocskája.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Borult a 91. Oscar papírformája, a Bohém rapszódia tarolt - Íme a nyertesek listája
Következő cikk Alex Honnold profi sziklamászó elemezte ki Tom Cruise, Stallone és társai produkcióit