Brie Larson szolgálta ki a mozikban a Marvel Kapitány nézőit


bor2 1Brie Larson hétvégén egy New Jersey-i moziban pattant be a büfé pult mögé, hogy a rajongóknak pattogatott kukoricát és üdítőt szolgáljon fel a Marvel Kapitány vetítése előtt. A színésznő nem hozott szégyent magára és hősiesen állta a vásárlók rohamát.

Az első női karakterre koncentráló Marvel-mozi egyébként hatalmasat ment a hétvégén a mozikban, világszerte összesen 455 millió dollárért váltottak rá jegyet, ezzel minden idők hatodik legjobb nyitányát tudhatja a magáénak beelőzve a Fekete Párducot.

Ezek közül a nézők közül néhányan nemcsak a filmet láthatták, hanem a főszereplőjétől vásárolhattak rágcsálni valót a vetítés előtt New Jersey egyik mozikomplexumában. Szerencsére a Marvel nem kényszerítette rá a színésznőre Marvel Kapitány jelmezét, elég volt annak a melegítőruhás változatát felvennie, amiben Larson láthatóan nagyon élvezte a rajongókkal való interakciót. Bár a promóciós húzásra nem volt szüksége a filmnek, mivel hazai pályán 100 millió dollárt kaszált, azért mindig jó látni az ilyen megmozdulásokat.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (284.)
Következő cikk Guerilla- kritika