A hivatalos Die Hard társasjáték kötelező karácsonyi program lesz


dieHa nagy rajongója vagy az 1988-as klasszikus/karácsonyi mozinak, a Drágán add az életed!-nek, akkor az USAopoly bejelentésének örülni fogsz, ugyanis idén tavasszal megjelentetik a film élményére építő hivatalos társasjátékot.

A cég vezető játéktervezője, Pat Marino szerint mindent belepréseltek az asztali játékba, amitől Bruce Willis legendás szerepe a kedvencünkké vált:

Elképesztően izgatottak voltunk, hogy a film nyújtotta élményt, az intelligenciával és a drámával ötvözzük egy asztali élményben. Olyan játékot alkottunk, ami mélyen rezonál a Die Hard rajongók érzelmeivel, ezért a legkisebb részleteket is magába foglalja, miközben tiszteleg is minden idők egyik legnagyobb akciófilmje előtt.

Die Hard: A Nakatomi Heist névre keresztelt társas aszimmetrikus játékmenetet kínál majd, amiben az egyik játékos maga John McClane lesz, míg a többiek a rosszfiúk, akiknek meg kell akadályozniuk a nyomozó hősies tervét, hogy megmentse a tornyot. A szabályokat és a játékmenetet úgy alakították ki, hogy a film legemlékezetesebb jeleneteit, karaktereit és eseményeit mindenképpen újraéljük.

mc

Pontos megjelenési dátumot és árat még nem közöltek a társasjátékhoz, de már így látatlanba is megmondjuk, hogy szentestekor kötelező kelléke lesz sok rajongó otthonában.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Velvet Buzzsaw - kritika
Következő cikk Add a véred a trónért - nemzetközi véradás