Az első fotók és trailer az élőszereplős Star Wars-sorozatból


4A hétvége ismét a Star Warsról szólt, ugyanis a Star Wars Celebration eseményen nemcsak az új trilógia IX. részének első előzetesét és címét fedték fel, de bemutatták a Jon Favreau vezénylete alatt készült The Mandalorian széria kedvcsinálóját és kulisszák mögötti videóját is.

A Netflix-gyilkosának szánt, a tengerentúlon 2020 elején elinduló Disney+ streaming csatornán debütáló sorozat körülbelül 100 millió dollárból készül, az első képkockákat elnézve belőle pedig minden egyes cent meglátszik rajta, a látványvilág pazar, ezzel talán a Disney lehet az első, aki végre megtöri az akció- sorozatok és filmek között régóta kifogásolt minőségbeli különbséget.

Ami biztos a The Mandaloriant illetően, hogy a főszereplőt Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos) alakítja, a történet pedig néhány évvel A Jedi visszatér után veszi fel a fonalat. Az összesen 10 részből álló első évad epizódjait olyan nagy nevek dirigálják, mint Dave Filoni, Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Debora Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa, illetve Bryce Dallas Howard (Jurassic World), míg Favreau íróként és producerként bábáskodik a projekt fölött.

1

2

3

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt az első előzetes a Hatalmas kis hazugságok 2. évadához
Következő cikk A Star Wars ihlette Coca-Cola palackokból az összeset akarjuk