Rejtélyes fotók, Walter és Jesse újra együtt a Breaking Bad-filmben?


Breaking Bad MovieAzt már tavaly november óta tudjuk, hogy készül a Breaking Bad-film, de most Bryan Cranston és Aaron Paul tegnap twittelt fotói miatt felbolydult az internet. Peter Gould az egyik showrunner is rákontrázott. Lehet, hogy hamarosan címmel, premierdátummal és némi előzetessel is szolgálnak majd az alkotók, de arra úgy tűnik már most választ kaptunk, hogy vajon Walter White visszatérhet-e.

Tavaly novemberben kezdődött a forgatás Új-Mexikóban és 2019 februárjáig tartott. Az elvileg Greenbrier álnéven rejtegetett filmet a sorozat eredeti alkotója, Vince Gilligan írta és rendezte. A történet a “Felina” című záróepizód eseményeit követően veszi fel a fonalat, középpontjában az Aaron Paul alakította Jesse Pinkman-nel. Arra összpontosítana, hogy mi történt Jesse-vel, miután elhagyta Albuquerque-t, így a Breaking Bad-film az “elrabolt ember menekülését és szabadságkeresését” mutatná be.

Egyébként a Netflix mutatja be, már nem az AMC, ám azt még mindig nem lehet biztosra tudni, hogy vajon mozikba is küldik-e. Az anyasorozat utolsó részét Amerikában több mint 10 millióan nézték.

Nagyon várjuk az első képkockákat és bízunk az alkotókban!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ez a videó is bizonyítja, hogy azért alakul az új James Bond-film
Következő cikk Borzasztóan szép cipők kerültek piacra a Toy Story 4 kapcsán