Végre Harrison Ford is kutyás filmben, itt A vadon szava első előzetese


harrison fordMegérkezett az első előzetese Harrison Ford közelgő filmjének, a Jack London klasszikusából készült A vadon hívó (?) szavának.

Az eredeti könyv, A vadon szava történetének középpontjában Buck áll, egy nagybundájú, kedves kutya áll. Az alaszkai aranyláz, vagyis úgy 1890 idején Buckot elrabolják a kaliforniai otthonából és eladják szánhúzó kutyának északra. A hányattatott sorsú ebet John Thornton (Harrison Ford) aranyásó menti meg, aki legszeretettebb gazdájává válik Bucknak. A vadon szava lényegében egyszerre egy kutya utazása és nagyon mély társadalomkritika. Az út során Buck megismeri az emberi faj minden típusát a leggonoszabbtól a legkedvesebbig és megfigyeléseiből meghatározó következtetést von le.Call Of The Wild Poster 1200 1903 81 sSzóval egy amolyan szívmelengető és egyben szívszorító történetre kell számítani a gyönyörű Alaszkában, ahogy az már az előzetesből is látszik. Az a vidék amúgy is hálás szereplő a kamerák előtt, ezt már az Út a vadonba óta tudjuk. A film egy élőszereplős-animációs hibrid lesz, az állatok számítógéppel kerülnek majd a jelenetekbe.

A rendező az Így neveld a sárkányodat is jegyző Chris Sanders, a forgatókönyv Michael Green (Logan, Szárnyas fejvadász 2049) tollából származik. Ígéretes a szereplőgárda is, hiszen olyan neveket válogattak össze, mint Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford és Colin Woodell. 2020. február 20-tól már a hazai mozikban is!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Valan - Az angyalok völgye - kritika
Következő cikk Irish Man avagy Scorsese mozija találkozott a Marvellel