George Clooney ikonikus szerepeiről és karrierjéről mesél


clooneyNem hiába övezi körbe akkora rajongás George Clooney-t. Amellett, hogy jó színész, sármos pasas, még tipikusan az a fickó is, aki lelkesedésével a tízfős asztaltársaság lelke a vacsoránál. Ki mondana nemet egy közös borozásra ilyen anekdoták mellett, mint amiket a GQ magazinnak mesél ikonikus karaktereiről, rendezéseiről, kollégáiról?

Egy röpke említés szintjén szóba kerül a Vészhelyzet, mellette beszél a Coen testvérekkel közös filmjeiről, mint az Ó testvér, merre visz az utad, a Steven Soderbergh-gel közös munkáiról: Mint a kámfor, Ocean’s filmek. Valamint arról, hogy milyen rendezni és mennyire büszke, amikor a filmje hatással van (Jó estét, jó szerencsét!), vagy, hogy milyen nagyszerű színészekkel volt lehetősége együtt dolgozni, mint Tilda Swintonnal a Michael Claytonban, aminek az utolsó, komor, három és fél perces jelenetében azon küzdött, hogy ne nevesse el magát. És még természetesen több más film is szóba kerül, köztük az egyik személyes kedvencem, az Utódok is, valamint a legújabb, magányos sarkkutató küzdelmeiről szóló Éjféli égboltot.

Bár ez messze nem elég, tudnánk még hallgatni Clooney sztorijait. Az Ocean’s-trilógia kis csapatában (Brad Pitt, Don Cheadle, Matt Damon és George Clooney igazi baráti társaságában) mi is benne lennénk, pláne ennyi ökörködéssel, mint amiről szó esett. A vászon innenső oldaláról is látszódik, milyen egyenlő és jó volt a hangulat a forgatáson.

Érdekelhet:

Clooney magányos sarkkutató saját rendezésében, itt a feliratos előzetese

George Clooney szavak nélkül

George Clooney újra a Vészhelyzetben oldalán Dr. House

George Clooney kávéreklámjaiban mindig ott van fél Hollywood

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 30 moziplakát, amiket szinte egy az egyben lemásoltak
Következő cikk Harrison Ford is sokat evett a vásznon, összejött belőle egy 8 perces videó