Az új Shyamalan film, Halálos iramban 9, Disney, Marvel, DC előzetesek


trailerSuper Bowl volt, így a gazdag stúdiók a járvány dacára is szórták a pénzt, hogy a blockbustereiket és nagyreményű sorozataikat reklámozzák. Bizakodjunk, hogy előbb-utóbb majd ehhez a mozik is nyitva lesznek.

M. Night Shyamalan most egy francia képregényt vett alapul, hogy megint az orrunknál fogva vezessen. A filmben Gael García Bernalék olyan gyorsan öregednek meg egy szigeten, mint mi a karantén alatt. Tervezett hazai premier: 2021. július 29.

A Halálos iramban 9 elvileg nálunk május 27-én farol be egy könnyed esztendő eltolás után. Mondjuk, bírtuk türelemmel.

 A Sólyom és a Tél Katonája már biztos, hogy érkezik március 19-én a Disney+-ra:

Amikor a drága Saul kemény akcióhős lesz, Senki is kapott egy frissebb rövidke beharangozót. Tervezett hazai premier: 2021. április. 1.

A Disney új animációs filmje a Raya és az utolsó sárkány bő egy hete már magyar szinkronos előzetest is kapott, de azért ebből is kiment egy új rövid. A tervezett hazai premier 2021.március 5-re volt kiírva a mozikba, de ez szinte biztos tolva lesz, hiszen már az előzetesben is csak “hamarosan a mozikban” van hirdetve…viszont a Disney+-on biztos dátum.

A Clarice sorozatot is nagyon szeretné a CBS, ha siker lenne, mert az is kapott egy újabb promót. Ez már a tévéképernyőkre érkező heti premier (február 11.)

A DC meg a Superman and Lois szériáját hirdette, ami február 23-án debütál a The CW csatornáján.

Az idei kedvenc Super Bowl reklámjaink:

Chalamet Ollókezű Edward fia, 2D-s McConaughey, Super Bowl reklámok

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (370.)
Következő cikk 90 éve született James Dean, aki örökké fiatal maradt